Haagse YouBox Top 5 (week 25) Haagse YouBox Top 5 (week 25)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

, Redactie 3voor12 Den Haag

Haagse YouBox Top 5 (week 25)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Dé Haagse hitlijst, de Haagse YouBox Top 5, verschijnt sinds eind vorig jaar wekelijks op 3voor12 Den Haag met daarin de 5 meest beluisterde albums en meest bekeken videoclips uit de Haagse YouBox, de online mediaspeler van de Haagse Popserver. Bekijk hier welke acts uit de Haagse regio op dit moment het populairst zijn.

De Haagse YouBox Top 5

1. No Reply - ‘Tangled In The World’
De EP ‘Tangled In The World’ van No Reply staat nog niet zo lang in de Haagse YouBox, maar kwam wel meteen binnen op nummer 1. Deze week blijft de EP daar voor de vijfde achtereenvolgende week staan. Binnenkort is de band te zien in de SuperMarkt tijdens de EP-presentatie van Kreatones.

2. The Deaf - ‘1973’
De Haagse beatband The Deaf loopt deze zomer een flink aantal festivals af. Zo stond de band afgelopen week op Oerol en staan de komende tijd onder andere nog de Zwarte Cross en Schollenpop op het programma. Bovendien doet The Deaf in het najaar een nieuwe clubtour. In de Haagse YouBox stijgt de videoclip ‘1973’ van 5 naar nummer 2.
 

3. BrainTrust - ‘Bag Of Lies’
De hoogste nieuwe binnenkomer is deze week het album ‘Bag Of Lies’ van de rockband BrainTrust. Het album van deze uit Den Haag en het Westland afkomstige band komt uit 2009. In 2010 behaalde BrainTrust de finale van Waterproof. Het album staat deze week op nummer 3.

4. Drunktank - ‘Closer look’
De Haagse punkband Drunktank maakte in 2011 met de videoclip bij ‘Closer look’ een ode aan Beavis & Butthead. Momenteel doet de band het wat rustiger aan, maar gelukkig hebben we deze leuke clip nog in de Haagse YouBox staan. Deze week nieuw binnen op nummer 4.

5. De Kraaien - ‘Kroket’
De Haagse formatie De Kraaien heeft een mooi festivalseizoen voor de boeg. Behalve op Beatstad (7 juli) zijn de heren ook te zien op Plein Open (21 juli) en Schollenpop (4 augustus). Deze week komt de live clip bij het nummer ‘Kroket’ nieuw binnen op nummer 5.

Nieuw in de Haagse YouBox
Dit zijn de drie laatst toegevoegde albums in de Haagse YouBox:
- Antilounge 9
- No Reply - ‘Tangled In The World’

En de drie laatst toegevoegde videoclips zijn:
- Billy The Kit feat. Stennis, Duvall & Bnann - ‘Higher’
- Los Jalapeños - ‘Kroxldyphivc’
- Rebelstar - ‘Sick mother fucker’

Haagse YouBox
De Haagse YouBox, onderdeel van de Haagse Popserver, werd in 2007 gelanceerd als promotiemiddel voor acts uit de Haagse regio (inclusief Leiden, Delft, Westland en omstreken) en telt inmiddels bijna 400 albums en meer dan 200 videoclips. Jouw album, demo, EP of videoclip ook in de Haagse YouBox? Stuur die dan op naar het volgende adres:
Haags Pop Centrum
t.a.v. Haagse YouBox
Riviervismarkt 5
2513 AM Den Haag

Mailen kan ook, naar redactie@haagsepopserver.nl.

Stork On Air
In het lokale muziekprogramma Stork On Air, elke vrijdag van 21.00 tot 23.00 uur te horen op Den Haag FM, zal wekelijks de Top 5 worden behandeld en wordt de nummer 1 gedraaid.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag