Haagse YouBox Top 5 (week 24) Haagse YouBox Top 5 (week 24)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

, Redactie 3voor12 Den Haag

Haagse YouBox Top 5 (week 24)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Dé Haagse hitlijst, de Haagse YouBox Top 5, verschijnt sinds eind vorig jaar wekelijks op 3voor12 Den Haag met daarin de 5 meest beluisterde albums en meest bekeken videoclips uit de Haagse YouBox, de online mediaspeler van de Haagse Popserver. Bekijk hier welke acts uit de Haagse regio op dit moment het populairst zijn.

De Haagse YouBox Top 5

1. No Reply - ‘Tangled In The World’
De EP ‘Tangled In The World’ van No Reply staat nog niet zo lang in de Haagse YouBox, maar kwam wel meteen binnen op nummer 1. Deze week blijft de EP daar voor de vierde achtereenvolgende week staan. Binnenkort is de band te zien in de SuperMarkt tijdens de EP-presentatie van Kreatones.

2. B Sharp - ‘Evaluating People’
De winnaar van Talent Event 2011/2012, B Sharp, komt deze week nieuw binnen in de Haagse YouBox Top 5 met de EP ‘Evaluating People’. Met optredens op Schollenpop en het Zeeheldenfestival gaat de jonge band een mooie zomer tegemoet.

3. Cooper - ‘Right Now!’
Afgelopen week vierde de Haagse punkrockband Cooper zijn 20-jarig jubileum met een avondvullend programma in de SuperMarkt. (Lees hier ook het interview met de band). Het meest recente album van de band, ‘Right Now!’ stijgt deze week naar nummer 3 in de Haagse YouBox Top 5.

4. The Levi’s - ‘Show me the way’
De Haagse rockband The Levi’s heeft een nieuwe bezetting en staat met veel nieuw materiaal weer op de planken. De band, bestaande uit Marcus, Yorick, Cees en Tim, maakte ook een videoclip bij het nummer ‘Show me the way’, die deze week nieuw binnenkomt op nummer 4.

5. The Deaf - ‘1973’
De Haagse beatband The Deaf loopt deze zomer een flink aantal festivals af. Zo staan de komende tijd onder andere nog de Zwarte Cross en Schollenpop op het programma. Bovendien kondigde de band vorige week een nieuwe clubtour aan. In de Haagse YouBox zakt de videoclip ‘1973’ een plekje naar nummer 5.

Nieuw in de Haagse YouBox
Dit zijn de drie laatst toegevoegde albums in de Haagse YouBox:
- Antilounge 9
- No Reply - ‘Tangled In The World’
- Olivier’s Army - ‘Deal With Demons’

En de drie laatst toegevoegde videoclips zijn:
- Billy The Kit feat. Stennis, Duvall & Bnann - ‘Higher’
- Los Jalapeños - ‘Kroxldyphivc’
- Rebelstar - ‘Sick mother fucker’

Haagse YouBox
De Haagse YouBox, onderdeel van de Haagse Popserver, werd in 2007 gelanceerd als promotiemiddel voor acts uit de Haagse regio (inclusief Leiden, Delft, Westland en omstreken) en telt inmiddels bijna 400 albums en meer dan 200 videoclips. Jouw album, demo, EP of videoclip ook in de Haagse YouBox? Stuur die dan op naar het volgende adres:
Haags Pop Centrum
t.a.v. Haagse YouBox
Riviervismarkt 5
2513 AM Den Haag

Mailen kan ook, naar redactie@haagsepopserver.nl.

Stork On Air
In het lokale muziekprogramma Stork On Air, elke vrijdag van 21.00 tot 23.00 uur te horen op Den Haag FM, zal wekelijks de Top 5 worden behandeld en wordt de nummer 1 gedraaid.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag