Haagse YouBox Top 5 (week 23) Haagse YouBox Top 5 (week 23)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

, Redactie 3voor12 Den Haag

Haagse YouBox Top 5 (week 23)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Dé Haagse hitlijst, de Haagse YouBox Top 5, verschijnt sinds eind vorig jaar wekelijks op 3voor12 Den Haag met daarin de 5 meest beluisterde albums en meest bekeken videoclips uit de Haagse YouBox, de online mediaspeler van de Haagse Popserver. Bekijk hier welke acts uit de Haagse regio op dit moment het populairst zijn.

De Haagse YouBox Top 5

1. No Reply - ‘Tangled In The World’
De EP ‘Tangled In The World’ van No Reply staat pas net in de Haagse YouBox, maar kwam wel meteen binnen op nummer 1. Deze week blijft de EP daar voor de derde achtereenvolgende week staan. Dit weekend is de band te zien in Musicon bij de eindpresentatie van Ready To Play.

2. Woot - ‘#1’
De EP ‘#1’ stamt alweer uit 2009, maar de acht nummers tellende EP van de kersverse winnaar van de Grote Prijs van Nederland blijft onverminderd populair. Deze week stijgt Woot van nummer 4 naar nummer 2 in de Haagse YouBox Top 5.

3. De Kraaien - ‘USBekistan’
Na een weekje afwezigheid kwam de usb-stick met de titel ’USBekistan’ van de Haagse hiphopformatie De Kraaien vorige weer terug in de Haagse YouBox Top 5 op nummer 3. Daar blijft de formatie deze week rustig staan. Op 4 augustus zijn de heren te zien op Schollenpop.

4. The Deaf - ‘1973’
De Haagse beatband The Deaf loopt deze zomer een flink aantal festivals af. Zo staan de komende tijd onder andere nog de Zwarte Cross en Schollenpop op het programma. Bovendien kondigde de band deze week een nieuwe clubtour aan. In de Haagse YouBox zakt de videoclip ‘1973’ van nummer 2 naar nummer 4.

5. Cooper - ‘Right Now!’
Een mooier moment om nieuw binnen te komen in de Haagse YouBox Top 5, had de Haagse punkband Cooper niet kunnen hebben. Deze week viert het drietal namelijk het 20-jarig jubileum met een avondvullend programma in de SuperMarkt. Het meest recente album ‘Right Now!’ staat deze week op nummer 5.

Nieuw in de Haagse YouBox
Dit zijn de drie laatst toegevoegde albums in de Haagse YouBox:
- Antilounge 9
- No Reply - ‘Tangled In The World’
- Olivier’s Army - ‘Deal With Demons’

En de drie laatst toegevoegde videoclips zijn:
- Rebelstar - ‘Sick mother fucker’
- Jimmy G - ‘Voor m’n stadje’
- The Levi’s - ‘Show me the way’

Haagse YouBox
De Haagse YouBox, onderdeel van de Haagse Popserver, werd in 2007 gelanceerd als promotiemiddel voor acts uit de Haagse regio (inclusief Leiden, Delft, Westland en omstreken) en telt inmiddels bijna 400 albums en meer dan 200 videoclips. Jouw album, demo, EP of videoclip ook in de Haagse YouBox? Stuur die dan op naar het volgende adres:
Haags Pop Centrum
t.a.v. Haagse YouBox
Riviervismarkt 5
2513 AM Den Haag

Mailen kan ook, naar redactie@haagsepopserver.nl.

Stork On Air

In het lokale muziekprogramma Stork On Air, elke vrijdag van 21.00 tot 23.00 uur te horen op Den Haag FM, zal wekelijks de Top 5 worden behandeld en wordt de nummer 1 gedraaid.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag