Haagse YouBox Top 5 (week 22) Haagse YouBox Top 5 (week 22)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

, Redactie 3voor12 Den Haag

Haagse YouBox Top 5 (week 22)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Dé Haagse hitlijst, de Haagse YouBox Top 5, verschijnt sinds eind vorig jaar wekelijks op 3voor12 Den Haag met daarin de 5 meest beluisterde albums en meest bekeken videoclips uit de Haagse YouBox, de online mediaspeler van de Haagse Popserver. Bekijk hier welke acts uit de Haagse regio op dit moment het populairst zijn.

De Haagse YouBox Top 5

1. No Reply - ‘Tangled In The World’
De EP ‘Tangled In The World’ van No Reply staat pas net in de Haagse YouBox, maar kwam vorige week wel meteen binnen op nummer 1. Deze week blijft de EP daar ook netjes staan. Dat belooft wat voor deze jonge Haagse rockband.

2. The Deaf - ‘1973’
De Haagse beatband The Deaf loopt deze zomer een flink aantal festivals af. Zo staan de komende tijd onder andere nog de Zwarte Cross en Schollenpop op het programma. In de Haagse YouBox kwam de videoclip bij single ‘1973’ vorige week binnen op nummer 5, deze week stijgt het nummer naar nummer 2.

3. De Kraaien - ‘USBekistan’
Na een weekje afwezigheid is de usb-stick met de titel ’USBekistan’ van de Haagse hiphopformatie De Kraaien weer terug in de Haagse YouBox Top 5 en wel op nummer 3. In augustus zijn de heren te zien op Schollenpop.

4. Woot - ‘#1’
De EP ‘#1’ van Woot kwam vorige week na een paar weken afwezigheid weer terug in de Haagse YouBox Top 5. De EP stamt alweer uit 2009 en dus wordt het nu toch hoog tijd voor nieuw materiaal. Op zaterdag 2 juni kun je de band in ieder geval live zien op Schippop.

5. Topless - ‘Topless EP’
Chris Kühlen en Paja Arsenovic van Topless werken momenteel hard aan nieuw materiaal, waarvan we tijdens Club 3voor12 Den Haag afgelopen zaterdag 19 mei al een voorproefje kregen. Na drie weken op nummer 1, zakte de EP van Topless vorige week twee plaatsen naar nummer 3 en deze week zakt het duo verder naar nummer 5.

Nieuw in de Haagse YouBox
Dit zijn de drie laatst toegevoegde albums in de Haagse YouBox:
- Antilounge 9
- No Reply - ‘Tangled In The World’
- Olivier’s Army - ‘Deal With Demons’

En de drie laatst toegevoegde videoclips zijn:
- Jimmy G - ‘Voor m’n stadje’
- The Levi’s - ‘Show me the way’
- KingStreet feat. Jimmy G - ‘Rijders’

Haagse YouBox
De Haagse YouBox, onderdeel van de Haagse Popserver, werd in 2007 gelanceerd als promotiemiddel voor acts uit de Haagse regio (inclusief Leiden, Delft, Westland en omstreken) en telt inmiddels bijna 400 albums en meer dan 200 videoclips. Jouw album, demo, EP of videoclip ook in de Haagse YouBox? Stuur die dan op naar het volgende adres:
Haags Pop Centrum
t.a.v. Haagse YouBox
Riviervismarkt 5
2513 AM Den Haag
Mailen kan ook, naar redactie@haagsepopserver.nl.


Stork On Air
In het lokale muziekprogramma Stork On Air, elke vrijdag van 21.00 tot 23.00 uur te horen op Den Haag FM, zal wekelijks de Top 5 worden behandeld en wordt de nummer 1 gedraaid.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag