Haagse YouBox Top 5 (week 21) Haagse YouBox Top 5 (week 21)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

, Redactie 3voor12 Den Haag

Haagse YouBox Top 5 (week 21)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Dé Haagse hitlijst, de Haagse YouBox Top 5, verschijnt sinds eind vorig jaar wekelijks op 3voor12 Den Haag met daarin de 5 meest beluisterde albums en meest bekeken videoclips uit de Haagse YouBox, de online mediaspeler van de Haagse Popserver. Bekijk hier welke acts uit de Haagse regio op dit moment het populairst zijn.

De Haagse YouBox Top 5

1. No Reply - ‘Tangled In The World’
Veel veranderingen in de Haagse YouBox Top 5 deze week, waaronder een gloednieuwe nummer 1. De EP ‘Tangled In The World’  van No Reply staat pas een week in de Haagse YouBox, maar komt wel meteen binnen op nummer 1. Dat belooft wat voor deze jonge Haagse rockband.

2. Mullet - ‘This Isn’t Coldplay’
De EP ‘This Isn’t Coldplay’ van de Haagse rockband Mullet komt deze week opnieuw binnen in de Haagse YouBox Top 5, en wel op nummer 2. De band schopte het al tot de finale van Talent Event en volgende week mag Mullet het hoofdpodium op Kaderock openen.

3. Topless - ‘Topless EP’
Chris Kühlen en Paja Arsenovic van Topless werken momenteel hard aan nieuw materiaal, waarvan we tijdens Club 3voor12 Den Haag afgelopen zaterdag 19 mei al een voorproefje kregen. Na drie weken op nummer 1, zakt de EP van Topless deze week twee plaatsen naar nummer 3.

4. Woot - ‘#1’
De EP ‘#1’ van Woot komt deze week na een paar weken afwezigheid weer terug in de Haagse YouBox Top 5. De EP stamt alweer uit 2009 en dus wordt het nu toch hoog tijd voor nieuw materiaal. Op zaterdag 2 juni kun je de band in ieder geval live zien op Schippop.

5. The Deaf - ‘1973’
De Haagse beatband The Deaf loopt deze zomer een flink aantal festivals af. Zo staan de komende tijd onder andere nog de Zwarte Cross en Schollenpop op het programma. In de Haagse YouBox komt de videoclip bij single ‘1973’ deze week binnen op nummer 5.

Nieuw in de Haagse YouBox
Dit zijn de drie laatst toegevoegde albums in de Haagse YouBox:
- Antilounge 9
- No Reply - ‘Tangled In The World’
- Olivier’s Army - ‘Deal With Demons’

En de drie laatst toegevoegde videoclips zijn:
- Vinny feat. Sloppy - ‘King Kong’
- F - ‘FC Den Haag’
- Handsome Poets - ‘Sky on fire’

Haagse YouBox

De Haagse YouBox, onderdeel van de Haagse Popserver, werd in 2007 gelanceerd als promotiemiddel voor acts uit de Haagse regio (inclusief Leiden, Delft, Westland en omstreken) en telt inmiddels bijna 400 albums en meer dan 200 videoclips. Jouw album, demo, EP of videoclip ook in de Haagse YouBox? Stuur die dan op naar het volgende adres:
Haags Pop Centrum
t.a.v. Haagse YouBox
Riviervismarkt 5
2513 AM Den Haag
Mailen kan ook, naar redactie@haagsepopserver.nl.


Stork On Air

In het lokale muziekprogramma Stork On Air, elke vrijdag van 21.00 tot 23.00 uur te horen op Den Haag FM, zal wekelijks de Top 5 worden behandeld en wordt de nummer 1 gedraaid.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag