Haagse YouBox Top 5 (week 20) Haagse YouBox Top 5 (week 20)

Welke artiesten werden het meest beluisterd en bekeken?

, Redactie 3voor12 Den Haag

Haagse YouBox Top 5 (week 20)

Welke artiesten werden het meest beluisterd en bekeken?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Dé Haagse hitlijst, de Haagse YouBox Top 5, verschijnt sinds eind vorig jaar wekelijks op 3voor12 Den Haag met daarin de 5 meest beluisterde albums en meest bekeken videoclips uit de Haagse YouBox, de online mediaspeler van de Haagse Popserver. Bekijk hier welke acts uit de Haagse regio op dit moment het populairst zijn.

De Haagse YouBox Top 5

1. Topless - ‘Topless EP’
Voor de derde week op rij is de EP, en dan met name het nummer ‘Say you love me’, van het Haagse duo Topless de nummer 1 in de Haagse YouBox Top 5. Chris Kühlen en Paja Arsenovic werken momenteel hard aan nieuw materiaal, waarvan we misschien al een voorproefje krijgen op Club 3voor12 Den Haag, aanstaande zaterdag 19 mei in het Paardcafé.

2. Los Jalapeños - ‘The Afterparty Shakedown’
Na twee weken op nummer 3 te hebben vertoefd, stijgt het album ‘The Afterparty Shakedown’ van het Haagse rocktrio Los Jalapeños deze week weer een plekje naar nummer 2. Het nummer ‘High on sex’ is daarbij nog altijd de populairste track.

3. Balcony - ‘For You, My Love’
Na een tijdje afwezigheid is de debuut-EP van de deels Haagse formatie Balcony sinds vorige week weer terug in de Haagse YouBox Top 5. ‘For You My Love’, dat eind vorig jaar uitkwam, kwam vorige week binnen op nummer 2 en zakt deze week weer een plekje naar nummer 3. Populairste track nog altijd bonustrack ‘Whisper’.

4. De Kraaien - ‘USBekistan’
Het Haagse hiphopcollectief De Kraaien is al weken niet uit de Haagse YouBox Top 5 te slaan. De voormalige nummer 1 blijft deze week staan op nummer 4. Het nummer ‘Leggende gelden’ blijft een veelbeluisterd nummer in de Haagse YouBox. Op 7 juli is de hiphopformatie te zien op Beatstad.

5. F - ‘FC Den Haag’
Nieuwe binnen in de Haagse YouBox Top 5 is het nummer ‘FC Den Haag’ van de band F. De dertiende single en videoclip werd vorige week gepresenteerd in de SuperMarkt tijdens de eerste editie van Superfaam.

Nieuw in de Haagse YouBox
Dit zijn de drie laatst toegevoegde albums in de Haagse YouBox:
- No Reply - ‘Tangled In The World’
- Olivier’s Army - ‘Deal With Demons’
- Take It Off - ‘Too Pretty To Give A Fuck’

En de drie laatst toegevoegde videoclips zijn:
- F - ‘FC Den Haag’
- Handsome Poets - ‘Sky on fire’
- Houses - ‘Our memory’

Haagse YouBox
De Haagse YouBox, onderdeel van de Haagse Popserver, werd in 2007 gelanceerd als promotiemiddel voor acts uit de Haagse regio (inclusief Leiden, Delft, Westland en omstreken) en telt inmiddels bijna 400 albums en meer dan 200 videoclips. Jouw album, demo, EP of videoclip ook in de Haagse YouBox? Stuur die dan op naar het volgende adres:
Haags Pop Centrum
t.a.v. Haagse YouBox
Riviervismarkt 5
2513 AM Den Haag
Mailen kan ook, naar redactie@haagsepopserver.nl.


Stork On Air
In het lokale muziekprogramma Stork On Air, elke vrijdag van 21.00 tot 23.00 uur te horen op Den Haag FM, zal wekelijks de Top 5 worden behandeld en wordt de nummer 1 gedraaid.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag