Haagse YouBox Top 5 (week 2)

Welke albums werden het meest beluisterd?

Redactie 3VOOR12 Den Haag ,

Dé Haagse hitlijst, de Haagse YouBox Top 5, verschijnt sinds eind vorig jaar wekelijks op 3voor12 Den Haag met daarin de 5 meest beluisterde albums uit de Haagse YouBox, de online mediaspeler van de Haagse Popserver. Bekijk hier welke acts uit de Haagse regio op dit moment het populairst zijn.

Haagse YouBox Top 5

1. Templo Diez - ‘Greyhounds’
Het prachtige album ‘Greyhounds’ van Templo Diez kwam vorig jaar uit en kan zeker tot de mooiste albums van 2011 worden gerekend. Een notering in de Haagse YouBox Top 5 is dan ook zeer terecht en deze week stijgt het album van 4 naar nummer 1.
 

2. Gemstone - ‘Stronger Than Your Mind’
Het debuutalbum van de formatie Gemstone komt deze week nieuw binnen op nummer 2. Het album van de in 2007 opgeheven band stamt alweer uit 2006 en bestond uit twee cd’s; naast de originele versies op cd 1, was er ook een cd met akoestische versies.

3. Red Light Babies - ‘Help!’
Eén van de meest recente albums in de Haagse YouBox is die van Red Light Babies. Deze nieuwe Haagse rockband rondom Frank Leenen (The Ties) zakt deze week een plaatsje naar nummer 3.

4. Atlantic Attraction - ‘Atlantic Attraction’
De allereerste act die 3voor12 Den Haag benaderde voor de 3voor12 Den Haag Selecteert rubriek was de formatie Atlantic Attraction. Hun titelloze debuut-EP werd afgelopen week goed beluisterd in de Haagse YouBox en staat deze week op nummer 4.

5. Bombay Show Pig - ‘Baby, It’s A Face’
Vandaag verscheen de eerste single van het debuutalbum dat in april zal verschijnen, maar voorlopig doet de EP ‘Baby, It’s A Face’ het ook nog goed. Deze week zakt het album wel van nummer 1 naar nummer 5.

Nieuw in de Haagse YouBox
Dit zijn de drie laatst toegevoegde albums in de Haagse YouBox:
- Talent Event 2011
- I’m not mukowski - ‘I’m not mukowski’
- Henk & Melle - 'Roodnoot'

Haagse YouBox
De Haagse YouBox werd in 2007 gelanceerd als promotiemiddel voor acts uit de Haagse regio (inclusief Leiden, Delft, Westland en omstreken) en telt inmiddels bijna 400 albums. Jouw album, demo of EP ook in de Haagse YouBox? Stuur die dan op naar het volgende adres:
Haags Pop Centrum
t.a.v. Haagse YouBox
Riviervismarkt 5
2513 AM Den Haag


Stork On Air
In het lokale muziekprogramma Stork On Air, elke vrijdag van 20.00 tot 22.00 uur te horen op Den Haag FM en Westpop Online, zal wekelijks de Top 5 worden behandeld en wordt de nummer 1 gedraaid.

De Haagse YouBox is onderdeel van de Haagse Popserver, dé online database over muziek uit de Haagse regio. Momenteel wordt er achter de schermen hard gewerkt aan een geheel nieuwe versie van de Haagse Popserver, die begin maart gepresenteerd zal worden.