Haagse YouBox Top 5 (week 19) Haagse YouBox Top 5 (week 19)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

, Redactie 3voor12 Den Haag

Haagse YouBox Top 5 (week 19)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Dé Haagse hitlijst, de Haagse YouBox Top 5, verschijnt sinds eind vorig jaar wekelijks op 3voor12 Den Haag met daarin de 5 meest beluisterde albums en meest bekeken videoclips uit de Haagse YouBox, de online mediaspeler van de Haagse Popserver. Bekijk hier welke acts uit de Haagse regio op dit moment het populairst zijn.

De Haagse YouBox Top 5

1. Topless - ‘Topless EP’
Na een week afwezigheid kwam de EP van Topless vorige week weer binnen in de Haagse YouBox Top 5. En dat deed de Haagse danceformatie dan ook meteen goed, namelijk op nummer 1 waar het deze week blijft staan. Vooral het nummer ‘Say you love me’ is deze week populair.

2. Balcony - ‘For You, My Love’
Na een tijdje afwezigheid is de debuut-EP van de deels Haagse formative Balcony weer terug in de Haagse YouBox Top 5. ‘For You My Love’, dat eind vorig jaar uitkwam, komt deze week binnen op nummer 2, vooral met dank aan het nummer ‘Whisper’.

3. Los Jalapeños - ‘The Afterparty Shakedown’
Twee weken geleden werd het album ‘The Afterparty Shakedown’ van het Haagse rocktrio Los Jalapeños in de Haagse YouBox geplaatst en vorige week komt het album al meteen binnen op nummer 3. Daar blijft het album deze week netjes staan. Populairste nummer van het album is ‘High on sex’.

4. De Kraaien - ‘USBekistan’
Het Haagse hiphopcollectief De Kraaien kwam twee weken terug met stip binnen op nummer 1, maar zakte vorige week een plekje. Deze week zakt ‘USBekistan’ verder naar nummer 4, al blijft ‘Leggende gelden’ een veelbeluisterd nummer in de Haagse YouBox. Op 7 juli is de hiphopformatie te zien op Beatstad.
 

5. Atlantic Attraction - ‘Think this over’
De band Atlantic Attraction heeft net een geweldige week achter de rug. Het viertal mocht namelijk drie keer het voorprogramma van Young The Giant verzorgen. Hun huidige single en videoclip ‘Think this over’ komt deze week nieuwe binnen op nummer 5.

Nieuw in de Haagse YouBox
Dit zijn de drie laatst toegevoegde albums in de Haagse YouBox:
- Olivier’s Army - ‘Deal With Demons’
- Take It Off - ‘Too Pretty To Give A Fuck’
- Los Jalapeños - ‘The Afterparty Shakedown’

En de drie laatst toegevoegde videoclips zijn:
- F - ‘FC Den Haag’
- Handsome Poets - 'Sky on fire'
- Houses - ‘Our memory’

Haagse YouBox
De Haagse YouBox, onderdeel van de Haagse Popserver, werd in 2007 gelanceerd als promotiemiddel voor acts uit de Haagse regio (inclusief Leiden, Delft, Westland en omstreken) en telt inmiddels bijna 400 albums en meer dan 200 videoclips. Jouw album, demo, EP of videoclip ook in de Haagse YouBox? Stuur die dan op naar het volgende adres:
Haags Pop Centrum
t.a.v. Haagse YouBox
Riviervismarkt 5
2513 AM Den Haag
Mailen kan ook, naar redactie@haagsepopserver.nl.


Stork On Air

In het lokale muziekprogramma Stork On Air, elke vrijdag van 21.00 tot 23.00 uur te horen op Den Haag FM, zal wekelijks de Top 5 worden behandeld en wordt de nummer 1 gedraaid.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag