Haagse YouBox Top 5 (week 18) Haagse YouBox Top 5 (week 18)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

, Redactie 3voor12 Den Haag

Haagse YouBox Top 5 (week 18)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Dé Haagse hitlijst, de Haagse YouBox Top 5, verschijnt sinds eind vorig jaar wekelijks op 3voor12 Den Haag met daarin de 5 meest beluisterde albums en meest bekeken videoclips uit de Haagse YouBox, de online mediaspeler van de Haagse Popserver. Bekijk hier welke acts uit de Haagse regio op dit moment het populairst zijn.

De Haagse YouBox Top 5

1. Topless - ‘Topless EP’
Na een week afwezigheid komt de EP van Topless weer binnen in de Haagse YouBox Top 5. En dat doet de Haagse danceformatie dan ook meteen goed, namelijk op nummer 1. Vooral het nummer ‘Saint Tropez’ is populair.

2. De Kraaien - ‘USBekistan’
Het Haagse hiphopcollectief De Kraaien kwam vorige week met stip binnen op nummer 1, maar zakt deze week een plekje. Van de USB-stick met de titel ‘USBekistan’ doet het nummer ‘De wout’ het op dit moment het beste in de Haagse YouBox Top 5. Dit weekend kun je De Kraaien zien bij Beachclub Naturel.

3. Los Jalapeños - ‘The Afterparty Shakedown’
Vorige week werd het album ‘The Afterparty Shakedown’ van het Haagse rocktrio Los Jalapeños in de Haagse YouBox geplaatst en deze week komt het album al meteen binnen op nummer 3. Populairste nummer van het album is ‘High on sex’.

4. DNG - ‘Regardless’
Eind vorig jaar presenteerde de Haagse rapper DNG (bekend van Coup deVillz) zijn solodebuut ‘Regardless’. Deze week komt de titeltrack nieuw binnen in de Haagse YouBox Top 5 op nummer 4. De laatste tijd is het erg stil rondom DNG, maar daar komt hopelijk snel weer verandering in.

5. Happy Elf - ‘Together’
Nieuw binnen op nummer 5 is Happy Elf. De uit Delft afkomstige producer/muzikant Jeroen Elfferich produceert met grote regelmaat albums en EP’s, maar in de Haagse YouBox doet vooral “oudje” ‘Together’ uit 2006 het erg goed en dan met name het nummer ‘My My Space’. Misschien tijd voor een nummer over Facebook?

Nieuw in de Haagse YouBox
Dit zijn de drie laatst toegevoegde albums in de Haagse YouBox:
- Take It Off - ‘Too Pretty To Give A Fuck’
- Los Jalapeños - ‘The Afterparty Shakedown’
- B Sharp - ‘Evaluating People’
En de drie laatst toegevoegde videoclips zijn:
- Houses - ‘Our memory’
- Teddy Lewis - ‘Deh Marsmellow’
- Atlantic Attraction - ‘Think this over’

Haagse YouBox
De Haagse YouBox, onderdeel van de Haagse Popserver, werd in 2007 gelanceerd als promotiemiddel voor acts uit de Haagse regio (inclusief Leiden, Delft, Westland en omstreken) en telt inmiddels bijna 400 albums en meer dan 200 videoclips. Jouw album, demo, EP of videoclip ook in de Haagse YouBox? Stuur die dan op naar het volgende adres:
Haags Pop Centrum
t.a.v. Haagse YouBox
Riviervismarkt 5
2513 AM Den Haag
Mailen kan ook, naar redactie@haagsepopserver.nl.


Stork On Air
In het lokale muziekprogramma Stork On Air, elke vrijdag van 21.00 tot 23.00 uur te horen op Den Haag FM, zal wekelijks de Top 5 worden behandeld en wordt de nummer 1 gedraaid.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag