Haagse YouBox Top 5 (week 17) Haagse YouBox Top 5 (week 17)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

, Redactie 3voor12 Den Haag

Haagse YouBox Top 5 (week 17)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Dé Haagse hitlijst, de Haagse YouBox Top 5, verschijnt sinds eind vorig jaar wekelijks op 3voor12 Den Haag met daarin de 5 meest beluisterde albums en meest bekeken videoclips uit de Haagse YouBox, de online mediaspeler van de Haagse Popserver. Bekijk hier welke acts uit de Haagse regio op dit moment het populairst zijn.

De Haagse YouBox Top 5

1. De Kraaien - ‘Leggende gelden’
Het Haagse hiphopcollectief De Kraaien komt deze week met stip binnen op nummer 1. Van de USB-stick met de titel ‘USBekistan’ doet het nummer ‘Leggende gelden’ het op dit moment het beste in de Haagse YouBox Top 5.

2. The Deaf - ‘1973’
Ook The Deaf komt deze week nieuw binnen, en wel op nummer 2 met de videoclip van ‘1973’, afkomstig van debuutalbum ‘Toot Whistle Plunk Boom!’. Op 4 mei staat de band in De Karavaan in Scheveningen en ook Schollenpop staat op de agenda. Tot die tijd doen we het nog even met deze videoclip.

3. Woot - ‘Check my mind’
De kersverse winnaar van de Grote Prijs van Nederland zakt twee plaatsen en staat deze week op 3 in de Haagse YouBox Top 5 met het nummer ‘Check my mind’ van de EP ‘#1’ uit 2009. Een vrij oud nummers dus alweer, maar nog steeds erg populair.

4. Kern Koppen - ‘Geen zweet’ (met Kim Hoorweg)
Op nummer 4 in de Haagse YouBox staat deze week de videoclip van het nummer ‘Geen zweet’, dat de Haagse hiphopgroep Kern Koppen samen met jazz-zangeres Kim Hoorweg opnam. De videoclip werd tevens genomineerd voor de Haagse Popprijs voor Beste Videoclip.

5. Mullet - ‘Astray’
De runner-up van Talent Event 2011/2012 en tevens winnaar van de publieks- en promotieprijs bij deze bandwedstrijd was Mullet. Met het nummer ‘Astray’ van de EP ‘This Isn’t Coldplay’ komt de rockband deze week nieuwe binnen op nummer 5.

Nieuw in de Haagse YouBox
Dit zijn de drie laatst toegevoegde albums in de Haagse YouBox:
- Los Jalapeños - ‘The Afterparty Shakedown’
- B Sharp - ‘Evaluating People’
- Abel Splinter - ‘The Lookout’
En de drie laatst toegevoegde videoclips zijn:
- Teddy Lewis - ‘Deh Marsmellow’
- Atlantic Attraction - ‘Think this over’
- Jimmy G - ‘Loop je mee’

Haagse YouBox
De Haagse YouBox, onderdeel van de Haagse Popserver, werd in 2007 gelanceerd als promotiemiddel voor acts uit de Haagse regio (inclusief Leiden, Delft, Westland en omstreken) en telt inmiddels bijna 400 albums en meer dan 200 videoclips. Jouw album, demo, EP of videoclip ook in de Haagse YouBox? Stuur die dan op naar het volgende adres:
Haags Pop Centrum
t.a.v. Haagse YouBox
Riviervismarkt 5
2513 AM Den Haag

Mailen kan ook, naar redactie@haagsepopserver.nl.

Stork On Air
In het lokale muziekprogramma Stork On Air, elke vrijdag van 21.00 tot 23.00 uur te horen op Den Haag FM, zal wekelijks de Top 5 worden behandeld en wordt de nummer 1 gedraaid.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag