Haagse YouBox Top 5 (week 16) Haagse YouBox Top 5 (week 16)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

, Redactie 3voor12 Den Haag

Haagse YouBox Top 5 (week 16)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

We hebben hem een paar weken moeten missen, dé hitlijst van Den Haag. Maar de Haagse YouBox Top 5 is weer helemaal terug en verschijnt vanaf nu weer wekelijks op 3voor12 Den Haag met daarin de 5 meest beluisterde albums en videoclips uit de Haagse YouBox, de online mediaspeler van de Haagse Popserver. Bekijk hier welke acts uit de Haagse regio op dit moment het populairst zijn.

De Haagse YouBox Top 5

1. Woot - ‘Check my mind’
De kersverse winnaar van de Grote Prijs van Nederland staat deze week op 1 in de Haagse YouBox Top 5 met het nummer ‘Check my mind’ van de EP ‘#1’ uit 2009. Een vrij oud nummers dus alweer, maar nog steeds erg populair.

2. Topless - ‘Vamos a bailar’
Het Haagse duo Topless, bestaande uit Paja Arsenovic en Cris Kuhlen, is momenteel druk bezig met nieuw werk. Tot die tijd kunnen we nog genieten van de heerlijk 80s italo van de ‘Topless EP’. Het nummer ‘Vamos a bailar’ staat deze week op nummer 2.
 

3. Red Light Babies - ‘Lonesome Road’ (single edit)
Al sinds de EP ‘Help!’ van Red Light Babies in de Haagse YouBox staat, wordt deze zeer goed beluisterd. In de vorige editie van de Haagse YouBox Top 5 stond de EP nog op nummer 1, maar de plek op nummer 3 met het nummer ‘Lonesome road’ is natuurlijk ook niet slecht.

4. Peal - ‘Fuel’
De Haagse formatie Peal bestaat al sinds de jaren ’90 en bracht al verschillende EP’s en cd’s uit. De meest recente hiervan, ‘III’, is uitgebracht op het Narrowminded label en het nummer ‘Fuel’ staat deze week op nummer 4.

5. Bombay Show Pig - ‘Sancho panza’
Op 3 mei verschijnt debuutalbum ‘Vulture / Provider’ van het Haags/Amsterdamse duo Bombay Show Pig. De eerste single en videoclip van het album, ‘Sancho panza’, staat deze week op nummer 5 in de Haagse YouBox Top 5.

Nieuw in de Haagse YouBox
Dit zijn de drie laatst toegevoegde albums in de Haagse YouBox:
- B Sharp - ‘Evaluating People’
- Abel Splinter - ‘The Lookout’
- Peal - ‘III’
En de drie laatst toegevoegde videoclips zijn:
- Atlantic Attraction - ‘Think this over’
- Jimmy G - ‘Loop je mee’
- VolleToeren - ‘Toekomstmuziek’

Haagse YouBox
De Haagse YouBox, onderdeel van de Haagse Popserver, werd in 2007 gelanceerd als promotiemiddel voor acts uit de Haagse regio (inclusief Leiden, Delft, Westland en omstreken) en telt inmiddels bijna 400 albums en meer dan 200 videoclips. Jouw album, demo, EP of videoclip ook in de Haagse YouBox? Stuur die dan op naar het volgende adres:
Haags Pop Centrum
t.a.v. Haagse YouBox
Riviervismarkt 5
2513 AM Den Haag

Mailen kan ook, naar redactie@haagsepopserver.nl.

Stork On Air
In het lokale muziekprogramma Stork On Air, elke vrijdag van 21.00 tot 23.00 uur te horen op Den Haag FM, zal wekelijks de Top 5 worden behandeld en wordt de nummer 1 gedraaid.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag