Prijsvraag: win toegang tot het kleedkamerconcert met 24 Pesos Prijsvraag: win toegang tot het kleedkamerconcert met 24 Pesos

Exclusief kort akoestisch optreden op Waterpop

, Redactie 3voor12 Den Haag

Prijsvraag: win toegang tot het kleedkamerconcert met 24 Pesos

Exclusief kort akoestisch optreden op Waterpop

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Aanstaande zaterdag is het tijd voor Waterpop. Een nieuwe festivaldag, een nieuw kleedkamerconcert. En een nieuwe prijsvraag om hierbij aanwezig te kunnen zijn. We hebben weer plek voor twee winnaars, die elk iemand mee mogen nemen. De band die ditmaal voor de camera's verschijnt is de Engelse bluesformatie 24 Pesos.

 24 Pesos speelt blues met een swingend randje. Als invloeden worden acts als Captain Beefheart, Jimi Hendrix en The Rolling Stones genoemd, maar ook James Brown, Sly Stone en Freddie King. LiveXS schreef al: live zul je niet snel een bluesband vinden die strakker, funkier en soulvoller is.

De vier mannen brachten sinds 2008 drie albums uit. De laatste is in juni verschenen en het enige dat je hoeft te doen om kans te maken om backstage bij Waterpop dit exclusieve akoestische mini concert van 24 Pesos bij te wonen, is ons te vertellen hoe die nieuwe plaat heet.

Mail je antwoord uiterlijk donderdagmiddag naar redactie@3voor12denhaag.nl en de winnaars krijgen tijdig bericht.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag