Winnen: vrijkaarten Ongetemd Feest Winnen: vrijkaarten Ongetemd Feest

Zaterdag 7 april met The Deaf, De Kraaien, Splendid en meer!

, Redactie 3voor12 Den Haag

Winnen: vrijkaarten Ongetemd Feest

Zaterdag 7 april met The Deaf, De Kraaien, Splendid en meer!

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Vorige week, op vrijdag 30 maart, zette Ongetemd de Melkweg nog op z’n kop, maar gelukkig is het Ongetemd Feest aankomend weekend op zaterdag 7 april gewoon weer in Den Haag te vinden. Op het programma staan optredens van The Deaf, Splendid, De Kraaien, Supra Naturals, Jacob de Juwelier en DJ Lard. Als dat geen feestje wordt, dan weten wij het ook niet meer. En we geven ook nog eens vrijkaarten weg.

Haags, Haags en nog eens Haags. Dat is het programma van het Ongetemd Feest in een notendop. Een Haags Kwartiertje, maar dan de hele nacht lang. Met het volledig Haagse programma onder leiding van presenator Frank ‘de Ooievaar’ van Westbroek wordt de grote zaal van het Paard van Troje weer omgetoverd tot een dampende menigte.

40 jaar Paard van Troje
Er zit ook nog een officieel tintje aan het Ongetemd Feest van aanstaande zaterdag. De avond is namelijk het startschot voor het 40 jarig jubileum van Paard van Troje, waar in oktober groots mee uitgepakt gaat worden. De opening wordt verzorgd door wethouder Marjolein de Jong (Cultuur en Citymarketing). Dit zal gebeuren met de onthulling van het 40 ajar Paard van Troje logo. Ook zal het winnende ontwerp van de Ongetemd/Paard van Troje T-shirt designactie bekend worden gemaakt. Dit shirt zal voor het eerst op 9 juni verkrijgbaar zijn, tijdens Paard Presenteert: Boemklatsch in Strandtent De Staat.

Win vrijkaarten voor Ongetemd

3voor12 Den Haag geeft 2 vrijkaarten weg voor het Ongetemd Feest in het Paard van Troje. Wat je hiervoor moet doen? Geef antwoord op de volgende vraag: Welke acts van het Ongetemd Feest van 7 april in het Paard van Troje stonden vorige week ook op het programma van het Ongetemd Feest in de Melkweg? Noem er minimaal twee. Mail je antwoord uiterlijk vrijdag 6 april om 12.00 uur naar info@3voor12denhaag.nl. Onder de juiste inzendingen worden de vrijkaarten verloot.

Tijdschema Ongetemd Feest
21.30 uur DJ Lard
23.00 uur Opening 40 jaar Paard van Troje
23.15 uur Supra Naturals
00.30 uur Splendid
02.00 uur The Deaf
03.15 uur Jacob de Juwelier
04.00 uur De Kraaien

Ongetemd Feest
Zaterdag 7 april @ Paard van Troje
Aanvang: 21.30 uur
Entree: 12,50 euro

Ongetemd Feest | Paard van Troje Zaterdag 7 april 2012 - Teaser from Ongetemd on Vimeo.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag