Winnen: vrijkaarten Meat is Murderen in PIP Winnen: vrijkaarten Meat is Murderen in PIP

Aanstaande zaterdag 14 april

, Redactie 3voor12 Den Haag

Winnen: vrijkaarten Meat is Murderen in PIP

Aanstaande zaterdag 14 april

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Tijd voor een nieuw feestje in de PIP Country Club bij Bink36. Na de feesten eerder dit jaar, met namen als 'Fake Love & Real Hate' en ‘Planet Earth’, staat op zaterdag 14 april ‘Meat is Murderen’ op het programma. Geheel ter ere van het dode dier, aldus de organisatie, want we leven in een tijd waarin vlees eten taboe hoort te zijn, dieren beter af zijn in Azië en de eieren schaars worden. 3voor12 Den Haag geeft vrijkaarten weg.

Het feest wordt gegeven als afscheidsfeest voor het dode dier in het algemeen. Uit respect. En dat wordt gedaan met “de alom geprezen danspas 'Murderen' die tijdens de avond zal worden toegelicht...” Gelukkig is er ook gewoon goede muziek. Daarvoor zorgen Cinnaman (Colors), William Kouam Djoko (Liveshow with special guests!), Hollywood & Vine, Jan van Kampen 'Camping' (DEKMANTEL), Slick Mr. Vinz (café Koos resident) en Phil Tovver. Buiten houdt Steven de Peven zijn “aanwijsstokjes alles-moet-op-sale” die je niet wilt missen.

Win vrijkaarten
Wil jij gratis naar Meat is Murderen in Pip op zaterdag 14 april? Stuur dan uiterlijk vrijdag 13 april om 17.00 uur een mail naar info@3voor12denhaag.nl met als onderwerp 'Meat is Murderen'. Onder de inzendingen verloten we 2x2 vrijkaarten voor het feest in de PIP.

Meat is Murderen
Zaterdag 14 april @ PIP (Binckhorstlaan 36)
Tijd: 23.00 tot 5.00 uur
Entree: 10 euro

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag