Strandseizoen de Karavaan opent met De Staat Strandseizoen de Karavaan opent met De Staat

Win vrijkaarten op 3voor12 Den Haag

, Redactie 3voor12 Den Haag

Strandseizoen de Karavaan opent met De Staat

Win vrijkaarten op 3voor12 Den Haag

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Dit seizoen biedt Strandclub de Karavaan, naast de bekende dancefeesten, ook een uitgebreid programma met live muziek onder de noemer Karavaan Live. Wekelijks zijn er in de strandclub aan het Zwarte Pad optredens te zien van lokale en nationale bands. Het startschot wordt gegeven door De Staat op zaterdag 14 april met de Haagse bands The Indien en Moore in het voorprogramma. 3voor12 Den Haag geeft vrijkaarten weg.

De Staat stond de afgelopen jaren op diverse (inter)nationale festivals waaronder het Engelse Glastonbury festival, Sziget in Hongarije, Pinkpop, Lowlands, Parkpop en Westerpop. Het sterke debuutalbum ‘Wait For Evolution’ katapulteerde De Staat vanuit het niets tot één van ’s lands meest veelbelovende rockbands. Met het tweede album ‘Machinery’ loste de band deze belofte ruimschoots in. Vorig jaar ontving De Staat een 3FM Award voor Best Alternative Act en dit jaar maken zij zelfs kans deze titel voor de tweede keer in een rij te veroveren. Nu er vanuit het buitenland bovendien steeds meer vraag is naar de band, lijkt de zegetocht van de Nijmegenaren nog lang niet ten einde.

Het voorprogramma bestaat uit de Haagse bands The Indien en Moore. De eerste heeft een eigenzinnige muzieksmaak, geïnspireerd op soul en jazz uit de jaren ’60 en ’70. Onder leiding van charismatisch zangeres Rianne Walther behaalt The Indien swingende successen op poppodia. De band Moore bestaat uit vier jonge muziekliefhebbers en is een ware belofte uit Den Haag. Geïnspireerd door bands als The Beatles, Muse, The Raconteurs en Foo Fighters brengen de vier enthousiastelingen een soepele, energiek mix die zijzelf betitelen als “surfrock”.

Win vrijkaarten voor De Staat
3voor12 Den Haag geeft 2x2 vrijkaarten weg voor de eerste editie van Karavaan Live! met De Staat, The Indien en Moore. Wat je hiervoor moet doen? Geef antwoord op de volgende vraag: met welke twee nummers wist De Staat in 2011 de Single Top 100 te halen? Stuur je antwoord uiterlijk woensdag 11 april naar info@3voor12denhaag.nl. Onder de juiste inzendingen worden de vrijkaarten verloot.

Karavaan Live! met De Staat, The Indien en Moore
Zaterdag 14 april 2012
Strandclub de Karavaan, Zwarte Pad 64, Den Haag
Tijd: 20.00 tot 02.30 uur
Entree: 12,50 euro

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag