Paard van Troje staat te koop Paard van Troje staat te koop

Haagse poptempel zamelt geld in voor geplande verbouwing

, Redactie 3voor12 Den Haag

Paard van Troje staat te koop

Haagse poptempel zamelt geld in voor geplande verbouwing

Redactie 3voor12 Den Haag ,

“Haagse poptempel Paard van Troje staat te koop”, zo kopt het vandaag uitgestuurde persbericht. ”De tijden veranderen: de elektrische auto wordt gemeengoed, via je smartphone bestel je concertkaartjes, muziek luister je grotendeels online en na veertig roerige jaren staat Paard van Troje opeens te koop”, aldus het poppodium.

Het volgende is het geval: door middel van het uitgeven van 250 aandelen hoopt het Paard van Troje 25.000 euro in te zamelen om een deel van de kosten van de geplande verbouwing van de entreehal te bekostigen. Voor deze zomer staat een grootscheepse verbouwing gepland waarmee het poppodium wil inspelen op de wensen van de bezoeker. “Bezoekers willen een avond uit niet alleen als groots en eenmalig beleven, maar ook steeds meer als kleinschalig en persoonlijk.”

De foyer zal worden omgebouwd tot een intieme tegenhanger van de concerten en feesten in de bovenliggende zalen. “Bezoekers kunnen zich dan zonder veel moeite terug trekken uit het feestgedruis op een gezellige plek om bij te kletsen, op de hoogte te blijven van het nieuws en de laatste tweets of om een hapje te eten. Hierdoor biedt het Paard naast een optimale concertbeleving en partyambiance ook een huiskamergevoel met een persoonlijke touch.”

Om het benodigde bedrag bij elkaar te krijgen, kunnen particulieren en bedrijven vanaf nu een deel van de nieuwe foyer van het Paard van Troje kopen. “Aandelen kosten 100 euro per stuk en met het kopen van dit stukje huiskamer draagt de koper niet alleen bij aan de daadwerkelijke bouw ervan, maar is hij ook mede-eigenaar. De aandelenkopers worden met naam vereeuwigd in het pand en de bijbehorende membership-card levert doorlopend exclusieve voordelen op. Daarnaast kan de actie voor de kopers een interessant belastingvoordeel opleveren.” Meer informatie over het kopen van aandelen is te vinden op de website van het Paard.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag