Extra grote editie van The Hague Bandstand Extra grote editie van The Hague Bandstand

Zaterdag 21 april in het Koorenhuis

, Redactie 3voor12 Den Haag

Extra grote editie van The Hague Bandstand

Zaterdag 21 april in het Koorenhuis

Redactie 3voor12 Den Haag ,

In het Koorenhuis vindt op zaterdagmiddag 21 april een extra grote editie van The Hague Bandstand (THBS) plaats. Zes Haagse acts zullen zichzelf dan presenteren voor een deskundig panel bestaande uit verschillende programmeurs en producers. Dit keer staan Abou, Atlantic Attraction, Cult of the Secret Samurai, Hooked, Trio Escobar en Variscythe op het programma.

The Hague Bandstand is begin 2011 in het leven geroepen om Haagse bands een kans te geven zich te presenteren aan programmeurs, producers en andere professionals uit het hele land. The Hague Bandstand (THBS) is een samenwerking tussen het Haags Pop Centrum en het Koorenhuis, waarbij de foyer van het Koorenhuis een “meet & greet point” voor de Haagse popscene wordt. Sinds de start van THBS zijn er verschillende bands die mede dankzij THBS verder zijn gekomen. Moore is daar een goed voorbeeld van, zij mochten vorig jaar het Life I Live Festival openen. Ook de band DUF deed het goed, dankzij hun optreden veroverden zij een plek op Plein Open, en Soul Sister Dance Revolution mocht optreden op Schollenpop.

Demo-uur

Tussen de optredens door is er een demo-uur ingelast waarbij muzikanten hun demo kunnen laten horen aan de aanwezige panelleden. Het demo-uur is voor iedereen toegankelijk, zodat iedereen de kans krijgt om te netwerken. Er wordt hiervoor gebruik gemaakt van de ruimtes van het Koorenhuis. Het panel bestaat onder andere uit Gwen Peroti (Werfpop), Wiboud Burkens (producer), Ramon Fehling (Schollenpop) en Vico Sneep (Plein Open).

The Hague bandstand
Zaterdag 21 april 2012
Met: Abou, Atlantic Attraction, Cult of the Secret Samurai, Hooked, Trio Escobar en Variscythe
Aanvang: 13.00 uur / gratis entree

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag