The Fudge wint KoninginneNach Bandverkiezing 2010 The Fudge wint KoninginneNach Bandverkiezing 2010

Spannende finale in het Paard van Troje

, Redactie 3VOOR12 Den Haag

The Fudge wint KoninginneNach Bandverkiezing 2010

Spannende finale in het Paard van Troje

Redactie 3VOOR12 Den Haag ,

Vanavond werd in de grote zaal van het Paard van Troje de finale van de KoninginneNach Bandverkiezing 2010 gehouden. Offshore, The Fudge, The Ties en Two Way Radio streden om een plek op het Haagse Podium op de Grote Markt tijdens de Haagse KoninginneNach. Na het optellen van de internet-, publieks- en jurystemmen kwam The Fudge als winnaar uit de bus. (UPDATE: Bekijk nu ook alle foto's)

Spannende finale in het Paard van Troje

Vanavond werd in de grote zaal van het Paard van Troje de finale van de KoninginneNach Bandverkiezing 2010 gehouden. Offshore, The Fudge, The Ties en Two Way Radio streden om een plek op het Haagse Podium op de Grote Markt tijdens de Haagse KoninginneNach. Na het optellen van de internet-, publieks-  en jurystemmen kwam The Fudge als winnaar uit de bus.

Offshore opent de avond. Door miscommunicatie binnen de band staat frontman Vincent alleen op het podium, gewapend met akoestische gitaar. Later in het optreden wordt hij vergezeld door een saxofonist. Two Way Radio is de tweede act en zorgt voor een gelikte show. The Fudge zorgt voor een bonk energie op het podium met een knallend slot. De laatste band van de avond is The Ties die zorgen voor een rockende afsluiting.

Meteen na The Ties werd de uitslag van de internetstemming bekend gemaakt. Deze werd gewonnen door The Ties, gevolgd door Two Way Radio, The Fudge en Offshore. Na surprise-act Kern Koppen werden de publieksuitslag bekend gemaakt. Bij de publiekstemming ging The Fudge met de eerste plek aan de haal, gevolgd door The Ties, Two Way Radio en Offshore. Het verlossende woord kwam van de jury, bestaande uit Rob Vondracek (Haags Pop Centrum), Roland Verbiest (DOEN Evenementen) en drummer Jonas Filtenborg (BEEF). Volgens hun was The Fudge de beste band van de avond, gevolgd door Two Way Radio, The Ties en Offshore.

Alles bij elkaar opgeteld zorgt voor de volgende uitslag:
1. The Fudge
2. The Ties
3. Two Way Radio
4. Offshore

The Fudge opent dus op donderdag 29 april om 19.45 uur het Haags Podium op de Grote Markt. The Ties mogen tijdens de Nach optreden in het Paardcafé.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag