3voor12 Breda

#BB17 The Spvrk mag het Amstel podium openen

Hun beste optreden tot nu toe!

Het gaat goed met The Spvrk, ze stonden begin deze zomer op de talent stage van het Metropolis festival en ze staan de komende tijd een aantal keer in het voorprogramma van de hardrockband The Dirty Denims. De band bestaat uit vijf leden: zangeres Lotte, gitarist Rinus, bassist Hannah, drummer Roos en gitarist Wout. Na de winst bij de voorronde van Breda barst in Mezz mag de band met hun pop-punk Breda Barst 2017 openen in hun thuisstad op het Amstel podium.

Het optreden van The Spvrk begint goed, ze zijn duidelijk enthousiast om op Breda Barst te staan. Vooral zangeres Lotte, die in de nummers vrolijk aan het dansen is. Lotte maakt verscheidene praatjes tussen de nummers door, waarin ze onder andere verteld hoe blij ze is met het weer en hoe tof ze het vindt om op Breda Barst te staan. Het is koud, maar dat houdt de band niet tegen om hun nummer ‘Summer’ te doen. Er komt een cover voorbij van het nummer ‘Misery Business’ van Paramore. Daarnaast worden er verschillende nummers gespeeld van hun album 'Galaxies'. Ondanks dat het een jonge band is, is het duidelijk dat de band zich afgelopen jaar heeft ontwikkeld. Dit was hun beste optreden tot nu toe, omdat de band een goede setlist heeft gekozen met weinig covers en veel eigen nummers.

Het publiek

Het is gezellig druk voor het Amstel podium als de band begint te spelen. Maar naarmate het optreden verder gaat wordt het steeds drukker voor het podium. Er staan onder andere mensen met een T-shirt van de band, veel familie en vrienden wat zorgt dat de sfeer steeds beter wordt in het publiek. Ook wordt er veel meegezongen tijdens bekendere nummers. Waarbij er na elk nummer een enthousiast applaus volgt.

Wil je meer Breda Barst 2017? In dit dossier vind je recensies van alle acts op de drie grootste podia! O.a. Compact Disk Dummies, My Baby en Donnerwetter.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12