3voor12 Breda

Chassé: nieuwe seizoen met o.a. Fresku en gratis Nieuwe Geluiden

Lieve Louise & De Fanfare en Sesgado

Chassé presenteerde maandag 22 mei het nieuwe theaterseizoen 2017 - 2018. Qua ‘lichte muziek’ staan er komend seizoen grote namen als The Analogues en The Dublin Legends (de overgebleven The Dubliners) en Danny Vera, maar ook iets fris als de Fresku theatershow. Ook de samenwerking met Mezz blijft gehandhaafd, maar die is vaak op zo’n korte termijn dat daarvoor nog geen programma meeging in het nieuwe seizoensboek. Het Chassé kondigde ook een serie buiten optredens aan in mei en juni waarvan je er nog twee kunt meepikken, van 20:00 - 22:00 uur. 
Vrijdag 9 juni: Lieve Louise & de Fanfare. Louise Donker en 'de Fanfare', Lieve Lamerichs, vormen samen het zangduo Lieve Louise & de Fanfare. Singer-songwriter, folk en kleinkunst. Het duo stal eerder al de show in de Grote Kerk tijdens Cultuurnacht Breda 2017.
Zaterdag 17 juni: Sesgado, Spaans voor schuin, scheef of dwars, is een trio van trompet, basgitaar en drums. Met eigen composities, veelal voorzien van complexe ritmiek, wisselende maatsoorten en dampende grooves, staan ze garant voor een eigentijds geluid.  Zie voor meer informatie ook de website van Chassé

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12