Door de verhalende teksten van Lotterman heen kletsen... Door de verhalende teksten van Lotterman heen kletsen...

, Tekst & foto's: Robbert Nijs

Door de verhalende teksten van Lotterman heen kletsen...

Tekst & foto's: Robbert Nijs ,

Druk is het in het Mezz Café op zondagmiddag 11 december als Mark Lotterman zijn optreden begint. Een hond ligt rustig tegen het podium te slapen, de eerste rijen met mensen luisteren aandachtig naar de teksten en het ruige spel van de gitarist. De vele andere aanwezigen hebben elkaar echter ook wat te vertellen. Jammer, want het wordt een mix van Mark Lotterman met goede muziek en een kakofonie van Mezz bezoekers...

Druk is het in het Mezz Café op zondagmiddag als Mark Lotterman zijn optreden begint. Een hond ligt rustig tegen het podium te slapen, de eerste rijen met mensen luisteren aandachtig naar de teksten en het ruige spel van de gitarist. Het is een lekkere band die staat te spelen, prima om een weekend relaxed af te sluiten. Niet te slap, lekker pittig en toch "laid back". In de eerste rijen is er vol op aandacht voor de artiesten, de teksten en melodieën worden opgezogen.

Mark Lotterman staat bekend om zijn verhalende teksten. De vele aanwezigen hebben elkaar echter ook wat te vertellen. Jammer, want het wordt een mix van Mark Lotterman met goede muziek en een kakofonie van Mezz bezoekers die het afgelopen weekend met elkaar doornemen. Maar vooraan, in de buurt van de hond en de relaxte liefhebbers is het met een goed biertje een leuke afsluiter van een mooi weekend.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Breda