14:51 The Don't Touch My Croque-Monsieurs lanceert nieuwe EP Verkeer

Na het succes op Noorderslag pakt TDTMCM door met nachtelijk autorit

Redactie Amsterdam ,

Na de reusachtig overtuigende presentatie op Noorderslag afgelopen weekend pakt de Amsterdamse indieband The Don't Touch My Croque-Monsieurs (TDTMCM) deze week gelijk door met een nieuwe EP release.

De EP telt vijf nieuwe nummers die geschreven zijn als nachtelijke autorit. Met het verkeer als metafoor pleit de band voor vrijheid en onafhankelijkheid. Dit alles met TDTMCM’s typerende mix van genres, humor, aanstekelijke energie en serieuzere thematiek.

TDTMCM toont hiermee aan klaar te zijn om in 2013 menig festival af te breken en is momenteel bezig met de voorbereiding van haar alles onthullende derde studio album, de opvolger van het unaniem geprezen album Beste. Stuurlui. Ooit. dat door de ondergrondse muziekliefhebbers al tot één van de beste Nederlandse albumreleases van 2012 gerekend werd. De EP is te vinden in iTunes, Deezer en Spotify, maar vovenal te verkrijgen met het speciale TDTMCM T-shirt via hun eigen website. De clip van de eerste single Helikopter is hieronder alvast te bekijken.


  

   dagelijks het laatste nieuws