07:03 Cliprelease TenTemPiés - Que Sera

Vandaag lanceert de Amsterdamse rock-mestizo formatie TenTemPiés de nieuwe single Que Sera, het afsluitende nummer van debuutalbum Canto Para Gritar

Redactie Amsterdam ,

Met deze tweede en laatste single van het album markeert de Spaanstalige band het eind van een jaar vol clubshows, festivals, twee buitenlandse tours, en het vooruitzicht op een nieuwe release begin 2013. De bijbehorende videoclip van Que Sera is afgelopen zomer opgenomen op Terschelling tijdens Oerol. Perquisite maakte een officiële remix van het nummer, nu gratis te downloaden.

Bekendstaand als echte festivalband koos TenTemPiés voor Oerol als het scenario voor de nieuwe videoclip. Videomakers Ruben Wiegerinck en Derek van Egmond, ook verantwoordelijk voor de clip van de single Leon, schoten de video afgelopen juni op het zonnige Terschelling.

Samen met de single en videoclip presenteert TenTemPiés een officiële remix gemaakt door Perquisite. Na een eerdere samenwerking van frontman Maurino Alarcón met Perquisite op de single ‘Me Despido’ (Unexpected Records, 2011) besloot de producer ‘Que Sera’ onder handen te nemen. Geïnspireerd door de Zuid-Amerikaanse muzikale wortels van TenTemPiés en traditionele muziek uit de Andes componeerde Perquisite zijn eigen unieke interpretatie. Deze remix is vanaf vandaag gratis downloadbaar.


  

   dagelijks het laatste nieuws