17:30 NON Records brengt debuutalbum Palmbomen uit op 25 januari

Releaseparty in Melkweg Oude Zaal met oa. Palmbomen (live), Legowelt, Anika en Renkas

Redactie Amsterdam ,

Langverwachte albumrelease
Op 25 januari is het debuutalbum van Palmbomen beschikbaar. De release van het album wordt gevierd met een nachtvullend programma tijdens Klinch in de Oude Zaal van de Melkweg op diezelfde datum. Het wordt een nacht vol met de nieuwste electronica, disco en house met gastoptredens van levende legende Legowelt en een dj-set van de Britse Anika.

ADE
Tijdens ADE 2012 presenteerde Palmbomen met veel succes de nieuwe live show in Paradiso. Hij werd meteen uitgenodigd door de gebroeders Dewaele om afgelopen weekend live te spelen op Soulwaxmas Parijs. Daar stond Palmbomen geprogrammeerd naast acts als Soulwax, 2manyDJs, Erol Alkan, Xavier de Rosnay (Justice), en Kindness.

Klinch
klinch is het Electronic Music Platform van de Melkweg. Al vijf jaar lang is het de plek voor relevante, vernieuwende elektronische muziek: van beukende techno en warme indie-electronica tot rauwe beats en bassgeluiden. klinch biedt diverse clubavonden, zoals HOAX, Rara Aves, 50Hurtz, WIRED, Major League, Electric Deluxe, Gem Session, Balans en daarnaast verschillende showcases en label nights, waar deze avond onderdeel van is.

Te zien: Palmbomen Albumrelease, Melkweg, Oude Zaal, 25 januari, 23:00 uur


  

   dagelijks het laatste nieuws