16:02 Amsterdam RAI vol popmuziek op vinyl en cd

Op zaterdag 26 januari de eerste Platen & CD Beurs van het nieuwe jaar weer plaats

Redactie Amsterdam ,

Traditioneel vindt voor alle vintageliefhebbers, vinylverzamelaars, Dj’s en popfanaten op zaterdag 26 januari in de RAI Amsterdam de eerste Platen & CD Beurs van het nieuwe jaar weer plaats. Vinylplaten zijn ongekend populair en alle muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens een nieuwe editie van deze beurs, waar gespecialiseerde standhouders uit heel Europa elpees, CD’s, singles en maxisingles aanbieden naast allerlei muziekmemorabilia zoals vintage posters, T-shirts en muziek awards.

De platenbeurs in de RAI is onder andere bij Dj’s erg populair als een van de beste vindplaatsen voor zeldzame muziek. De afdeling vinyl is de snelst groeiende op de beurs en trekt veel muziekverzamelaars aan, die hier hun repertoire komen vernieuwen of aanvullen. En dat is geen wonder: er is een enorme keus uit soul en disco klassiekers uit de jaren ’70, electro uit de jaren ’80, exotica uit alle jaren en de eerste housekrakers uit de jaren ’90. Bovendien zijn er nieuwe titels te vinden, een zeer uitgebreide collectie hiphop op vinyl, originele funkplaten, fantastische obscure reggae, onovertroffen jazzuitgaven, allemaal originele releases. De hele geschiedenis van de dance-muziek bij elkaar

De Platen & CD Beurs in de RAI in Amsterdam vindt plaats op zaterdag 26 januari van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang bedraagt slechts 7 euro, maar dj's en vinyliefhebbers onder 12 jaar morgen gewoon gratis naar binnen.


  

   alle nieuwsberichten in één oogopslag