13:28 Wanted 2013 zoekt hiphoptalent

Inschrijving tot vrijdag 1 februari 2013

Redactie Amsterdam ,

Tape acts, hiphopbands en hiphopmuzikanten kunnen zich vanaf vandaag inschrijven voor de hiphopcompetitie Wanted. GRAP organiseert de competitie om aanstormende hiphopacts de kans te geven zich te presenteren aan publiek, pers en muziekindustrie. Met ingang van deze editie voert GRAP een aantal veranderingen door. Zo mogen hiphopacts van buiten Amsterdam zich inschrijven, is de inschrijving uitgebreid voor hiphopbands en –muzikanten en zit er in het prijzenpakket ook een clipshoot. Verder worden de deelnemers begeleid door de coaches Gaétan van de Sande (Kleine Viezerik, Zware JongenZ), Angelo Bromet (W.O.T.S.) en Steijn Koeijvoets (Dope D.O.D.). En er worden meerdere workshops voor de finalisten georganiseerd. Acts kunnen zich inschrijven voor Wanted tot vrijdag 1 februari 2013 via het online inschrijfformulier.

Uit alle inschrijvingen worden 21 deelnemers geselecteerd die doorgaan naar een van de drie Talent Shows in februari en maart op verschillende podia in Amsterdam. Van iedere Talent Show gaat de winnaar direct door naar de finale. De overige plekken in de finale worden ingevuld door vier wildcards, toegekend door de jury. De finale, Most Wanted - the Final Showcase, is op vrijdag 5 april in de Melkweg (Oude Zaal). Wanted wordt gehost door Kimo en dj Clean Cut.

Prijzenpakket voor de winnaar
De winnaar gaat naar huis met een prijzenpakket bestaande uit een clipshoot, een fotoshoot, studiotijd bij SAE Institute inclusief engineer, promo cd's, een waardecheque voor muziekinstrumenten, een 10-rittenkaart voor het huren van oefenruimte, een radio-interview, coaching, workshops met zakelijk advies en een workshop produceren en diverse optredens.


  

   dagelijks het laatste nieuws