Valtifest 2010: Live!

Heilige huisjes sneuvelen, daken gaan er af

Redactie 3VOOR12/Amsterdam, Joline Cramer ,

Van de gabberpunk van Aux Raus tot aan de dubstep van FS Green, en van danceveteraan Junkie XL tot aan cosmische discohit Aeroplane: met een smeltkroes aan genres en wederom een fonkelvers thema, "It's a religion", is Valtifest helemaal klaar voor de derde editie. Onze redactie doet net als vorig jaar uitgebreid live verslag.

Heilige huisjes sneuvelen, daken gaan er af

Aanstaande zaterdag vindt de derde editie van Valtifest plaats. Om het festivalseizoen knallend af te sluiten wordt het NDSM-terrein aan het IJ omgetoverd tot een heus circus. 

Met namen als Joost van Bellen, Nobody Beats The Drum, Junkie XL en Aeroplane belooft het zaterdag 4 september 2010 weer een goed feestje te worden. Daarbij worden bezoekers opgeroepen om in het thema "It's a religion" naar Valtifest te komen. Als daar net zo massaal gehoor aan wordt gegeven als vorig jaar is de chaos compleet!

3VOOR12/Amsterdam viert dit feestje samen met jou en brengt live verslag uit vanaf Valtifest. Dat houdt in dat je op 3VOOR12/Amsterdam op de dag zelf al concertrecensies, interviews en meer kan vinden. Daarnaast kun je ons ook volgen op Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen op Valtifest-gebied, zodat je zeker weet dat je niks mist. En heb je na deze lange dag feesten nog niet genoeg Valtifest gehad? Dan kan je via 3VOOR12/Amsterdam nog altijd even nagenieten als je weer thuis bent.

Er zijn echter nog wel enkele wijzigingen in de line-up van het festival. Zo zijn de artiesten Ou Est Le Swimmingpool en Whitey verhinderd en wordt Tommie Sunshine vervangen door de New Yorkse dj Drop The Lime. De heren van de groep Lele zullen de plaats van Ou Est Le Swimmingpool innemen en om het feestje compleet te maken zal het Belgische duo Nid & Sancy zich ook achter de draaitafels scharen.

Van electro tot snoeiharde metal. Valtifest 2010: wij hebben er zin in. Jullie ook?

Zoals eerder aangekondigd is Valtifest 2010 reeds uitverkocht.