The Pedro Delgados en TenTemPiés op Club 3VOOR12/Amsterdam

Lowlandsband en finalist Amsterdamse Popprijs op woensdag 26 mei samen in Bitterzoet

Redactie 3VOOR12/Amsterdam ,

Op woensdag 26 mei is er weer een nieuwe Club 3VOOR12/Amsterdam in Bitterzoet. In januari hadden we ons dagvullend vijfjarig jubileum met heel wat toppers als Go Back To The Zoo en The Tunes, deze editie duiken we de wereldmuziek in met twee van de meest feestelijke bands van Amsterdam: The Pedro Delgados (Lowlands, Oerol) en TenTemPiés (finale Amsterdamse Popprijs).

Lowlandsband en finalist Amsterdamse Popprijs op woensdag 26 mei samen in Bitterzoet

Op woensdag 26 mei is er weer een nieuwe Club 3VOOR12/Amsterdam in Bitterzoet. In januari hadden we ons dagvullend vijfjarig jubileum met heel wat toppers als Go Back To The Zoo en The Tunes, deze editie duiken we de wereldmuziek in met twee van de meest feestelijke bands van Amsterdam: The Pedro Delgados en TenTemPiés.

The Pedro Delgados stonden drie dagen na hun eerste optreden al in het voorprogramma van Voicst. Na het uitkomen van hun debuutalbum was The Pedro Delgados niet meer te stoppen. In één zomer traden ze op onder meer Paaspop, Oerol en als hoogtepunt een optreden in een bomvolle en kolkende Lima-tent op Lowlands (zie plaatje). Dat ze dat kunstje komend of volgend jaar zullen herhalen lijkt een zekerheid met een net uitgebracht nieuw album, maar eerst zal de band een geweldig feest in Bitterzoet geven.

TenTemPiés werd bij de Amsterdamse Popprijs van 2009 door de jury naar de tweede plaats verwezen, hetgeen heel wat stof deed oplaaien op 3VOOR12/Amsterdam. De dansbare Latin Rock staat garant voor een warm feestje en is hét nieuwe gezicht van de Amsterdamse werelmuziek scène. Tijd voor een feest dus!

Club 3VOOR12/Amsterdam (Wereldmuziek-editie)
met The Pedro Delgados en TenTemPiés
Woensdag 24 mei 2010
Bitterzoet (Spuistraat 2) te Amsterdam
aanvang: 20.00
entree 5 euro