Facebookweggever: 3x2 kaarten Club 3VOOR12/Amsterdam

26 mei in Bitterzoet met The Pedro Delgados, Caspian Hat Dance en TenTemPiés

Redactie 3VOOR12/Amsterdam ,

Op woensdag 26 mei houdt 3VOOR12/Amsterdam weer een clubavond in Bitterzoet. Deze keer staat de avond in het teken van feestelijke wereldmuziek met The Pedro Delgados, Caspian Hat Dance en TenTemPiés. Wij geven 3x2 kaarten weg via een facebookactie (zie het artikel).

26 mei in Bitterzoet met The Pedro Delgados, Caspian Hat Dance en TenTemPiés

Op woensdag 26 mei houdt 3VOOR12/Amsterdam weer een Club 3VOOR12/Amsterdam in Bitterzoet. Deze keer staat de avond in het teken van feestelijke wereldmuziek. Met The Pedro Delgados, Caspian Hat Dance en TenTemPiés heeft 3VOOR12/Amsterdam niet de minste bands weten te strikken.

The Pedro Delgados stonden drie dagen na hun eerste optreden al in het voorprogramma van Voicst. Na het uitkomen van hun debuutalbum was The Pedro Delgados niet meer te stoppen. In één zomer traden ze op onder meer Paaspop, Oerol en als hoogtepunt een optreden in een bomvolle en kolkende Lima-tent op Lowlands (zie plaatje). Dat ze dat kunstje komend of volgend jaar zullen herhalen lijkt een zekerheid met een net uitgebracht nieuw album, maar eerst zal de band een geweldig feest in Bitterzoet geven.

Caspian Hat Dance stond vorig jaar in Paradiso en op Oerol. De groep ging ook op buitenlands avontuur: naast een tour in het Balkan-gebied, stond een !twee maanden! lange tour door de Verenigde Staten op het programma. De groep heeft na tientallen optredens dan ook al een grote live-reputatie opgebouwd. Onze collega´s van 3VOOR12/Noord Holland schreven dan ook over ze:
Dan is het de beurt aan Caspian Hat Dance. Vanaf seconde één heeft de band alle aandacht, als alle zes de bandleden á capella zingend in het Duits alle anarchisten oproepen samen te komen; dat zie je niet iedere dag. Deze prestatie geeft aan dat we met een behoorlijk multi-getalenteerd gezelschap te maken hebben ... Het publiek vindt het allemaal geweldig. Ergens wordt geroepen dat dit ‘de beste band ooit in De Bakkerij’ is.

TenTemPiés werd bij de Amsterdamse Popprijs van 2009 door de jury naar de tweede plaats verwezen, hetgeen heel wat stof deed oplaaien op 3VOOR12/Amsterdam. De dansbare Latin Rock staat garant voor een warm feestje en is hét nieuwe gezicht van de Amsterdamse wereldmuziek scène.

De normale entree bedraagt slechts 5 euro, maar wij geven ook een aantal kaarten weg! Wil je één van de 3x2 kaarten winnen en heb je een facebookaccount? Ga dan naar deze facebookpagina en tag jezelf in de foto. Weet je niet hoe je jezelf moet taggen in een foto? Taggen doe je door aan de rechteronderkant van de pagina 'deze foto taggen' te kiezen, op de poster te klikken, jezelf aan te vinken en op 'taggen' te drukken. Simple as that!

Met de winnaars van de actie wordt maandag contact opgenomen.