Eerste namen Artis ZOOmeravonden 2010 bekend

Wie zingt ‘in the jungle, the mighty jungle, the lion sleeps tonight’?

Tekst: Sanne Visser ,

Genietend van een biertje kijken naar vreemde vogels op en rondom het podium. Dat kan tijdens de ZOOmeravonden van Artis. Vanaf 5 juni kun je weer genieten van het gezang en gebrul van artiesten in het prieeltje en de dieren om hun heen.

Wie zingt ‘in the jungle, the mighty jungle, the lion sleeps tonight’?

Vanaf zaterdag 5 juni kun je elke zaterdagavond tot augustus weer genieten van de Artis ZOOmeravonden. Op de avonden komen ook veel bekende artiesten langs. De eerste twee namen zijn al bekend: Awkward I en zanger/liedjesschrijver Krijn Peter Hesselink staan op het podium. Maar naast muziek is er ook ruimte voor theater, poëzie en nog veel meer. 

De ondergaande zon, een picknickmand, muziek, theater en vele andere activiteiten. Dit zijn allemaal ingrediënten van de Artis ZOOmeravonden. Een beproefd recept, want Artis organiseert deze bijzondere avonden al een aantal jaren op rij. Artiesten zoals Johan, Go Back To The Zoo, Anne Soldaat, Ellen ten Damme en Lucky Fonz III hebben eerder hun muzikale vleugels uitgeslagen in het prieeltje bij de flamingo’s.

De entree voor de ZOOmeravonden betreft de standaardtarieven voor de dierentuin. Hou ons ZOOmeravonden 2010 dossier en de site van Artis ZOOmeravond in de gaten voor de gehele agenda van dit jaar.