Win: 3x2 kaarten So Many Dynamos + The Stutters

Indie in de Winston op 10 maart

Redactie 3VOOR12/Amsterdam ,

De gitarist van Death Cab For Cutie nam So Many Dynamos op hun laatste album op sleeptouw. Het resultaat is een The Mars Volta-achtig scala aan genre- en tempowisselingen. Het Amsterdamse The Stutters maakt indie-punk met een dosis pop. Wij geven 3x2 kaarten weg.

Indie in de Winston op 10 maart

So Many Dynamos is een Amerikaanse indieband die al in het voorprogramma stond van Death Cab For Cutie. Chris Walla, de gitarist van Death Cab For Cutie, was onder de indruk van de vier. De producer van onder meer albums van The Mars Volta en At The Drive-In, besloot hun laatste album The Loud Wars te produceren. Er zijn dan ook genres, tempowisselingen en epische instrumentale tussenstukken te over.

The Stutters is de Amsterdamse indie-punkband die even energiek is als So Many Dynamos. Hun nummers kennen naast een indiesound een flinke portie pop. Logisch dat ze in februari als voorprogramma van Hot Hot Heat stonden.

Op 10 maart staan beide bands in het immer knusse Winston Kingdom. Wil je gratis naar binnen? Wij geven 3x2 kaarten weg. Mail dan zo snel mogelijk naar info@3voor12amsterdam.nl, met als titel So Many Truckers, en in de mail je naam en adres vermeldt. Wij informeren winnaars komend weekend.