Opwarmen voor Welcome To The Future

Studio 80 blikt vooruit op festival met binnen-en buitenlandse top

Tekst: Robbie van Zoggel | Beeld: Eline Soumeru ,

Als opwarmer voor het Welcome To The Future Festival op 7 augustus aanstaande, is deze vrijdag ingeruimd voor een paar spraakmakers uit de line up. Dat deejays hun hand niet omdraaien voor wat extra promotie blijkt vanavond wel weer. De trek naar de polder is aanstaande. Op Uw plaatsen? Gaan met die pendelbus!

Studio 80 blikt vooruit op festival met binnen-en buitenlandse top

Voor de vierde keer verkast de organisatie van Studio 80 naar natuurgebied  Het Twiske voor het Welcome To The Future Festival.  Verdeeld over vijf podia wordt het gebied in Oostzaan overgenomen door in totaal bijna vijftig nationale en internationale  acts. 

Als voorproefje op wat komen gaat brengt Studio 80 vanavond met Dorine Dorado, de Zwiterse Agnes, Unders, Julien Chaptal en de Duitsers Vincenzo en Phonique alvast een stuk van de line up bij elkaar.

Het is lastig voor te stellen dat al deze deejays deze zomer nog een keer samen komen om een set te draaien op een stuk polder in de Zaanstreek. Toch is de organisatie overtuigd dat in dit mooie stuk natuur wederom bijzondere dingen gaan gebeuren. Zoals ze aangeven op de site, is Welcome To The Future het gezelligste en avontuurlijkste festival in de zomer. Vooral als het aankomt op hun expertise in vooruitstrevende dance. Tel je daar de ontspannen en unieke locatie bij op dan is er weinig gelogen aan hun promotie. Grote concurrent Dance Valley, dat op dezelfde dag plaatsvindt, is al jaren veel groter van opzet, en scoort met name op bezoekers die hun ticket op grote namen kopen. Ook al gooit Dance Valley er 23 podia tegen aan, vervelen zal het niet in Het Twiske. Waarschijnlijk is het een verademing; door minder keuzes te hoeven maken, blijft er meer te genieten. Het programma van Welcome To The Future vind je hier.

Gezien: Welcome To The Future, 5 Jaar Studio 80, 9 juli 2010