Win 5x2 kaarten - eerbetoon aan Miles Davis

Samenwerkingsverband Amsterdam-Rome in Paradiso

Redactie 3VOOR12/Amsterdam ,

Naar aanleiding van de start van de Giro d'Italia in Amsterdam treden Nederlandse artiesten op in Italië en vice versa. Op 7 mei vindt een eerbetoon aan Miles Davis in Paradiso plaats. Martux_M, The Jazzmeteors en KC The Funkaholic verzorgen de hommage. Kaarten voor het concert zijn al enkele maanden uitverkocht.

Samenwerkingsverband Amsterdam-Rome in Paradiso

Naar aanleiding van de start van de Giro d'Italia in Nederland treden Nederlandse artiesten op in Italië en vice versa. Deze concerten zijn onderdeel van Il Sound Del Giro. Het officiële muziekfestival rond de start van de Giro D'Italia in Amsterdam. Er vinden concerten plaats met Nederlandse en Italiaanse bands in Bimhuis, KIT Tropentheater, Melkweg, Paradiso en Sugarfactory. De concerten zijn niet alleen in Amsterdam, maar vinden ook plaats in Rome.

Op 7 mei vindt een eerbetoon aan Miles Davis plaats in Paradiso, een bijzondere reconstructie van baanbrekend werk van de late Miles Davis. Hij was één van de eerste artiesten die elektrische instrumenten in de jazzmuziek gebruikte. Producer Martux_M zal met een voltallige band optreden. The Jazzmeteors maken vlammende jazzrock en KC The Funkaholic zorgt voor de jazzy/funky afterparty.

Het concert is al enkele maanden uitverkocht, maar wij hebben nog 5x2 kaarten weg te geven. Wil je die winnen? Mail dan 'Italia' naar 3voor12amsterdam@gmail.com, en vermeld in de mail je naam, adres en telefoonnummer. Met de winnaars wordt contact opgezocht.