Win kaarten voor Club 3VOOR12/Amsterdam

Met Robin Block, Les Singes, Amarins en PunchOut Pat

Woensdag 15 april is er weer een nieuwe Club 3VOOR12/Amsterdam in Bitterzoet. Dit keer met Robin Block, Les Singes, Amarins & Le Gatte Negre en dj PunchOut Pat. We geven 3x2 kaarten weg! Lees hier snel verder hoe je die kan bemachtigen.

Met Robin Block, Les Singes, Amarins en PunchOut Pat

Woensdag 15 april is er weer een nieuwe Club 3VOOR12/Amsterdam in Bitterzoet. Dit keer met Robin Block, Les Singes, Amarins & Le Gatte Negre en dj PunchOut Pat. En alsof dat op zich nog niet leuk genoeg is geven we ook nog 3x2 kaarten weg. Wat moet je daarvoor doen? Stuur een mail met je volledige naam en in het subject 'kaarten clubavond' naar info@3voor12amsterdam.nl. Winnaars krijgen tijdig bericht.


Robin Block kreeg afgelopen december in de finale van de Grote Prijs de juryprijs voor beste muzikant. Met zijn band (cajon en bass zorgen voor diepte en tempo) maakt hij adembenemd spannende composities, inclusief loepzuivere meerstemmige zang. Bij zijn Amsterdamse Sessie in het Concertgebouw werd die livekwaliteit nog eens onderstreept. Was deze week ook te zien bij Matthijs in DWDD. Categorie: snel live aanschouwen voor hij te groot wordt.

Julien en Rosa, aka Les Singes, gaan hard. Dankzij een handvol eigengereide chansons met catchy zanglijntjes, scherpe gitaarhooks, handklapjes en tamboerijn werd dit jonge tweetal in no-time Hollandse Nieuwe bij de landelijke collega's van 3VOOR12. Nu de zomertijd is ingegaan en ze met Jan Schenk (van Hospital Bombers, ook producer van de plaat van The Moi Non Plus) hun debuutcd opnemen zullen ze nog verder opbloeien. Met de lente in je bol genieten dus!

Sommige artiesten doen dingen in de verkeerde volgorde, maar dat mag de pret niet drukken. Amarins speelde met haar Le Gatte Negre afgelopen zomer nog in het Olympisch Stadion. Gelukkig wil ze ook nog spelen in Club 3VOOR12/Amsterdam. Haar prachtige debuutalbum is net uit en bewijst dat singer-songwriters (in dit geval voortgestuwd door percussie, contrabas, accordeon, viool en - hoera - meerstemmige zang) kunnen swingen! Prettig voor oren en heupen.

Dj van de avond is Dj PunchOut Pat. Dankzij zijn ervaring bij de Poptrash-avonden weet hij hoe je een breed publiek moet bespelen. Dat liet hij al met verve zien tijdens de eerste editie van Club 3VOOR12/Amsterdam. Is het cement tussen de optredende acts en zorgt voor dansbare knallers tot sluit.


Club 3VOOR12/Amsterdam
met Robin Block, Les Singes, Amarins & Le Gatte Negre, dj PunchOut Pat
Woensdag 15 april 2009
Bitterzoet (Spuistraat 2) te Amsterdam
aanvang: 21.00
entree: 5 euro