ADE is gigantisch en groeit met het jaar. Met het aantal feestjes neemt gelukkig ook het aantal gratis instores, sessies en afterparty's toe. Dit jaar kun je bijna tweehonderd keer je portemonnee op zak houden. Waar je dat het best kunt doen? Dat voorspellen we hieronder. Natuurlijk vind je hier ook het volledige overzicht van alle gratis feestjes tijdens ADE18.

Mary Go Wild - Basement Raves

Waar: San Francisco
Wanneer: donderdag t/m zaterdag, 14.00 - 20.00
Wie: TBA

Ieder jaar ontdek je op ADE weer nieuwe feestjes, maar in ieder geval één feestje vindt dit jaar voor het laatst plaats. Mary Go Wild neemt na volgende week afscheid van zijn Basement Raves aan de Zeedijk. Wie er dit keer is nog geheim. Maar Mary Go Wild zal vast geen afscheid nemen zonder medewerking van een paar bekende gezichten uit de Amsterdamse technoschool. 

SkateRave '18

Waar: Skatepark Amsterdam
Wanneer: woensdag, 16.00 - 22.00
Wie: o.a. Joris Voorn, Max Abysmal en een special guest

Soms leveren de allerslechtse ideeën de allerbeste feestjes op: tijdens ADE gaat Joris Voorn - die ook onder het Centraal Station en op Awakenings draait - met 700 man raven in een skatepark. En dat alleen maar omdat-ie van een goede vriend een skateboard kreeg voor zijn veertigste verjaardag en zo zijn oude hobby herontdekte. De dj's draaien vanaf een podium boven de skatebaan, waarop skaters naar hartenlust gebruik kunnen maken van de faciliteiten. 

Bakkie Bakkie Museum

Waar: SkateCafe
Wanneer: woensdag, 22.00 - 03.00
Wie: super secret, maar David Vunk komt vast langs

De allerleukste podcast naast De Machine en Rewind? Dat is natuurlijk Bakkie Bakkie, de podcast die Justin Verkijk en Steven van Lummel maken over de alternatieve elektronische muziekindustrie. In oktober zijn ze zes maanden bezig en tuurlijk vieren ze dat met een eigen feestje op ADE. Na de SkateRave kun je meteen door naar het SkateCafe voor Jägermeister, donkere koffiecocktails en de teennagels van David Vunk. Waag je eerste pasjes hier.

Bordello A Parigi instores

Waar: Bordello A Parigi
Wanneer: woensdag t/m zondag, 17.00 - 21.00
Wie: o.a. David Vunk, Phuong-Dan en John Talabot

Vorig jaar opende het Delftse label Bordello A Parigi een winkel in Amsterdam, dit jaar is het tijd om weer wat gebruikssporen aan het interieur toe te voegen. De week na ADE brengt het label zijn tiende Riviera Disco-verzamelaar uit, het feestje wordt vast gevierd met man of the moment David Vunk en Dekmantel darling Phoung-Dan. Daarnaast draait John Talabot met de residents van Noorderling, de nieuwe club op het Veronicaschip (o.a. Pieter Jansen, Moody Mehran en Jasmín). 

Rush Hour instores

Waar: Rush Hour Store
Wanneer: woensdag t/m zaterdag, 19.00 - 21.00
Wie: o.a. Louie Vega

Meer instores! De deur van de Rush Hour-winkel wordt tijdens ADE steevast platgelopen door de fanatiekste selectors en crate diggers van de wereld. Het toeval wil dat dat nou eenmaal vaak dj's zijn, die het ook nog eens prima vinden om even achter de draaitafels plaats te nemen als ze er toch zijn. De New Yorkse vijftiger Louie Vega komt in ieder geval langs, de rest van de line-up is nog onbekend. Verwacht in ieder geval een gezellige drukte waarin je danst op andermans tenen en dj's die je dacht te kennen platen hoort draaien waarvan je anders nooit geweten had dat ze bestonden. 

Dogma x Nous’Klaer

Waar: Rolling Rock Kitchen
Wanneer: zaterdag, 15.00 - 03.00
Wie: o.a. Arif, Oceanic, Woody '92, Upsammy, Fenna Fiction


Never change a winning team, toch? Daarom slaat het Rotterdamse smaakmakerlabel Nous'Klaer dit jaar opnieuw de handen ineen met het Amsterdamse Dogma. En mag jij drie keer raden wie er op de line-up staan: precies, labelbaas Oberman, Arif, Cleveland, Woody '92 en Oceanic zijn allemaal terug. Dit jaar krijgen ze gezelschap van de kunstzinnige Fenna Fiction (ook de grafisch ontwerper achter de Strangelove-posters van Job Jobse) en het Utrechtse talent Upsammy, dat dit jaar met Another Place nog een geslaagde EP uitbracht op Nous'Klaer. 

Clone Pop-Up Store

Waar: Radio Radio 
Wanneer: woensdag t/m zaterdag, 11.00 - 19.00

Wie: o.a. Nina Kraviz' трип 

Het Rotterdamse Clone Records (o.a. I-f, Legowelt en Dopplereffekt) viert dit jaar zijn vijfentwintigste verjaardag. Niet meer dan logisch dus, dat het label dit jaar extra uitpakt met zijn pop-up store en takeover bij dj-café Radio Radio. Op vrijdag wordt het feest vast het grootst, want dan komen de collega's van technolabel трип (Trip) langs. Geen toeval natuurlijk: het label staat op naam van de Russische techno-grootheid Nina Kraviz, die groot Clone-fan is en tijdens ADE ook in de Bijlmerbajes staat. 

ADE Hangover

Waar: NDSM Werf
Wanneer: zondag, 12.00 - 23.00
Wie: o.a. Niklas Paschburg, Lucky Done Gone x Moody Mehran, Mino Abadier x Paula Tape

Wat zal het daglicht zondagochtend pijn doen aan je ogen als je een halve week in aardedonkere clubs hebt gedanst. Gelukkig presenteert Into The Woods op de NDSM Werf weer ADE Hangover, dé plek om weer een beetje op gang te komen of juist langzaam tot stilstand te komen. De sets beginnen langzaam, maar hoe lager de zon zakt, hoe hoger de bpm toch nog stijgt. Echt geen zin meer om te dansen? Doe jezelf te goed aan antikatervoer of vinyl van de Discogs-markt. 

Noisey presents: ADE Beats Sessions

Waar: VICE HQ
Wanneer: woensdag, 18.00 - 22.00
Wie: o.a. S10, Jir11, MocroManiac


Natuurlijk staat de D in ADE voor dance, maar je kunt in Amsterdam ook gewoon je heupen wiegen op hiphop. Noisey presenteert sessies met de beste nieuwe Nederlandse rappers. MC JR host op het hoofdkantoor van VICE Benelux een indrukwekkende line-up, met S10, Jiri11, MocroManiac, Young Ellens, Bokoedro, Wally A$M, Mennoboomin', FF Lean, Elijah Waters, Gianski, Summerville en Jay-Way.
 

The Crave & TodaysArt

Waar: SkateCafe
Wanneer: donderdag, 20.00 - 03.00
Wie: o.a. Unit Moebius, Cosmox, Deirde Direktor

Den Haag galore op de donderdagavond van SkateCafe! De hofstedelijke festivals The Crave en TodaysArt slaan de handen ineen voor het vooruitstrevendste gratis feestje van ADE18. De rookmachines van The Crave en de installaties van TodaysArt geven vast acte de presence, en natuurlijk is de Haagse pionier Unit Moebius het kopstuk van de avond. Daarnaast is er een showcase van het kersverse boekingsbedrijf ZEST, dat zomaar de nieuwe vaandeldrager van de rauwe Haagse sound zou kunnen worden. 

 

PUNT111

Waar: LAB111
Wanneer: donderdag 12.00 - 01.00 en vrijdag 07.00 - 21.00
Wie: o.a. Lion Koyo, Tala Drum Corps, Fenna Fiction, Luke Cohlen, MERU

Bureau Punt en LAB 111 presenteren een totaalervaring die zo volledig is dat je twee dagen lang nergens anders heen hoeft. Er zijn panels over internationale clubcultuur en flyers, er is een tentoonstelling en er draait een film van jonge Amsterdamse filmmakers. Het belangrijkste: het Utrechtse Stranded FM maakt 48 uur lang radio, met onder meer Lion Kojo en een liveshow van het Nijmeegs-Venezolaanse freakfolktalent MERU. Op vrijdagochtend draaien Tala Drum Corps, Fenna Fiction, Luke Cohlen en Sophia samen een ambient ontbijtje. 

Bokoesam in een pizzeria

Waar: Klaproos
Wanneer: zondag, 20.00 - 23.00
Wie: precies wie jij denkt 

Bokoesam wilde graag zijn nieuwe album uitbrengen tijdens ADE, maar alle locaties waren al bezet. Dus komt Nachtvlinder nu uit in Klaproos, de hipste pizzeria van Noord. Bokoesam schreef het album in Berlijn, maakte daar ook een webserie en videoclips en presenteert het nu met een speciale show. Benieuwd? Meld je dan voor 16 oktober aan om kans te maken op een gastenlijstplek voor jou en een vriend of vriendin. En dan maar hopen dat je er een pizzapunt bij cadeau krijgt. 

Compleet overzicht

Woensdag 17 oktober


11.00 - 19.00
Clone Pop-Up Store 
Radio Radio
Pazzanistraat 3

12.00 – 23.59
AMW.FM & Redhead Agency Presents: AMW x ADE DJ Marathon 2018 powered by Pioneer DJ
Hamerstraat 2

12.00 – 22.00
Andaz DJ Lounge
Prinsengracht 587

12.00 – 20.00
Black Gold Amsterdam x Exit 32 Recordings
Alex Fogo, Nu Sky, Oz Romita, Oscar Mula, Willo, Martin Badder, 7Register en Maroglio Jay
Korte Koningsstraat 13

12.00 – 22.00
Technostate Inc. Showcase
50:HERTZ Techno Cafe Rembrandt Square (Bar Lunar)
Halvemaansteeg 14 

14.00 – 16.00
Defuse Records Showcase
InDeep’n’Dance
Rozengracht 60

15.00 – 19.00
Fortunea Label Showcase
Klaus Benedek, Peletronic, Lukas Poellauer en Alex Kolodziej
JD Williams Whisky Bar
Prinsenstraat 5

16.00 – 18.00
Dots. Showcase
Alex Christrea, Ludwig Rausch, Ash Roy, Markus Mehta
InDeep’n’Dance
Rozengracht 60

16.00 – 22.00
Stranomondo presents: House Royale
Mauro Ferruci B2B Tommy Vee, Gary Caos, Provenzano, Wlady, Less Hate
50:HERTZ House Café Rembrandt Square
Thorbeckeplein 16-18

16.00 – 22.00
Occultech Recordings Showcase
Toni Rios, Synister, Shannon Davin, Roberta Nicholls, Tom Welling, Fatisma Price
50:HERTZ Silent Disco Club (Hush)
Lange Leidsedwarsstraat 81

17.00 – 20.00
ADE Opening
Afro Acid w/ DJ Pierre
Mary Go Wild
Zeedijk 44

17.00 – 20.00
Moon Jelly Agency – Official Launch Event
Umsjatka Studios
Brouwersgrach 130-134

17.00 – 21.00
Bordello A Parigi Instore Sessions
Bordello a Parigi
Oudezijds Kolk 71

17.00 – 21.00
The North Quarter Showcase
Suzy Wong
Korte Leidsedwarsstraat 45

18.00 – 21.00
Happy Techno Music Showcase
Lexlay, Oscar L, Ruben Mandolini, Shitake, Tapesh
InDeep’n’Dance
Rozengracht 60

18.00 – 20.00
Kompakt meets Oz. #6
Oz.
Oudezijds Achterburgwal 66

18.00 - 22.00 
Noisey presents: ADE Beats Sessions 
Young Ellens, Mocromaniac, Jiri11, Boekodro, Wally, Mennoboomin', FF Lean, Elijah Waters, Gianski, S10, Jay-Way, Summerville
VICE HQ 
Reguliersdwarsstraat 90-92

19.00 – 21.00
ADE 2018 Instores
Rush Hour
Spuistraat 116

19.00 - 01.00 
Big Boss Records presents: Legendary
More Than DJ, Mike Lachman, Syllie G, Le Babar, Divine, Randy & Renect, DJ Cor, Leonardo Del Mar
The Tara
Rokin 85-89

19.00 – 23.00
VIBE & OMA Showcase
Dray Hamilton, Mr Tomasa, Jarun
ClubNL
Nieuwezijds Voorburgwal 169

20.00 - 23.00 
Fonk Recordings Label Night 
Dannic, Le Shuuk, Will K, Tom & Jame, Thomas Newson, Loax, Dirty Ducks, We Am, Pessto 
Escape Caffé & Lounge 
Rembrandtplein 15

20.00 – 01.00
Beenoise
Sergio Marini, Luke, Lov, Frankie Lova, Myman
Three Sisters Pub
Rembrandtplein 17

20.00 – 01.00
ISY China Night
Ocean Diva
De Ruijterkade 14

20.00 – 01.00
Mainframe’s C*NT APPROVED Party
Midnight Society, Manny Ward, Manmachine, Katya Gabeli, John Spinosa
The Web
Sint Jacobsstraat 6

21.00 – 02.00
Afrocentric Records
Sarah Favounitizm, Stan Zeff, Vanco, Pablo Martinez, Cee Elassaad, Cincity, Aluku Rebels, Mr. Silk
JD Williams Whisky Bar
Prinsenstraat 5

21.00 – 04.00
Drizzly Music 25th Anniversary
Joe T Vannelli, Carmelo Carone, Al-Faris, Vannelli Bros, Tito Torres, Lucaj Love, Funkstar De Luxe, Hilton Caswell
No. 129
Korte Leidsedwarsstraat 129

21.00 – 03.00
JMF Opening Party
Black Legend, Chris Marina, Gaty Lopez, Jamie Lewis, Kriss Norman, Marc Ca & Roger, Paul Hutchinson, Sonny Vice
Players
Warmoesstraat 170

21.00 – 02.00
Plastic Dreams United
Jaydee, Dave Leatherman & HP Vince, Marcello, Vondutch, Mark van Dale, Ricky Da Dragon
Suzy Wong
Korte Leidsedwarsstraat 45

21.00 - 05.00 
Backyard Boogie 
Café Struik 
Rozengracht 160

22.00 – 04.00
50:HERTZ ADE Kickoff B2B Blowout
Mitch De Klein, Igor, Full On Funk, Ennik, Keffish, David Leese, Yezpa
50:HERTZ Silent Disco Club (Hush)
Lange Leidsedwarsstraat 81

22.00 – 08.00
Charlie & Joss In The Bush
Charlie & Joss
Café Struik
Rozengracht 160

22.00 – 04.00
Lost In Amsterdam
Chris Montana, Leandro Da Silva, Max Lean, Plastik Funk, Dominik Koislmeyer, Gabrielle Giudici, Hofmann & Weigold, Mark Bale, Marvin Aloys, Jil Tanner, Vinylsurfer, Matze Ihring
20-22
Leidseplein 20-22

22.00 – 04.00
Mother Recordings Showcase
Illyus & Barrientos, Leon & Shaf Huse, Nhan Solo & Simion, Robosonic & Ferreck Dawn
50:HERTZ House Café Rembrandt Square (Live Amsterdam)
Thorbeckeplein 16-18

22.00 – 04.00
No Ordinary Music Showcase
Gianfranco Dimilito, Tonyte, Manton, Whoami, Gare Mat K, Defeo, Vincenzo Volpe, Jagger, Tzapa, Glen Shaw, Gigi Squillante
50:HERTZ Techno Café Rembrandt Square (Bar Lunar)
Halvemaansteeg 14

22.00 – 05.00
Ziggy & Billy invites
The Bunny Bunny Bar
Thorbeckeplein 3
 

Donderdag 18 oktober


00.00 – 23.59
AMW x ADE DJ Marathon 2018 powered by DJ Pioneer
AMW.FM
Hamerstraat 2

00.00 – 08.00
Melodic Deep Afterparty
Malbetrieb, Sandeep, Steve Banning, Precursor
50:HERTZ Techno Café Rembrandt Square (Bar Lunar)
Halvemaansteeg 14

11.00 - 19.00
Clone Pop-Up Store 
Radio Radio
Pazzanistraat 3

12.00 - 01.00
Bureau Punt presents: PUNT 111 
o.a. Lion Kojo, EYCEE, HETTE 
LAB111 
Arie Biemondstraat 111

12.00 – 22.00
M!SF!T & Dynamo Recordings Showcase
Asio (aka R-Play), Fractions, Lolla Tek, Noaria, Rodrick B2B Erich Von K, Ronan Teague, Tina V, Victor Von Weef
50:HERTZ Techno Café Rembrandt Square (Bar Lunar)
Halvemaansteeg 14

13.00 – 15.00
Cue Showcase
InDeep’n’Dance
Rozengracht 60

14.00 – 20.00
ADE Basement Raves – Day 1
Mary Go Wild (San Francisco Basement)
Zeedijk 44

14.00 – 20.00
Kompakt meets Oz. #6
Oz.
Oudezijds Achterburgwal 66

15.00 – 19.00
Gents & Dandy’s Label Showcase
Khillaudi, Sebb Junior, Sue Avenue, Cleanfield
JD Williams Whisky Bar
Prinsenstraat 5

15.00 – 18.00
Loose Records & Unrilis Producers Meeting
Ace Alvarez, Nicolas Taboada, Spektre, Stiv Hey
InDeep’n’Dance
Rozengracht 60

15.00 – 20.00
Afternoon Tripel
Will Oirson, Lucky Done Gone, Kléo, Goldfox, Gewelt, Timmerman
Café Belgique
Gravenstraat 2

16.00 – 21.00
Chewb Radio
Rob Boskamp, Sam Skilz, Luke Strnager, Hobbs, G-Bace, Jungle Groove, Deliciously Twisted, Daryl Dee, Van D, White-Label Will, Ian Faze, Harry Von Stacks
20-22
Leidseplein 20-22

16.00 – 22.00
Inside present Italian Techno Artisans
Claudia C, Edo Messina, Earthlife, FDV, Manuel Di Martino, Rastiello, Tony Di Sarno
50:HERTZ Silent Disco Club (Hush)
Lange Leidsedwarsstraat 81

16.00 – 22.30
Movement x Just Movement x Meet&Greet Thursdaynoon
Alexisphere, EANP, Emi Galvan, George Fil, Joan Retamero, John Cosani, Rogier, Paul Angelo & Don Argento, Stage Van H, Starkato, Tash, W&DY
ClubNL
Nieuwezijds Voorburgwal 169

16.00 – 22.00
Shibiza Recordings & Aquatone Showcase
Martijn Ten Velden, Farshad Kay, Farshad Ferry B2B Hannes Brunic, Ali Farahani B2B Patrik Khach, Yves Eaux B2B Shahab, Adala B2B Farhad
50:HERTZ House Café Rembrandt Squre (Live Amsterdam)
Thorbeckeplein 16-18

17.00 – 21.00
Bordello A Parigi Instore Sessions
o.a. Pariah, Ciel en Jennifer Cardini
Bordello a Parigi
Oudezijds Kolk 71

17.00 – 21.00
Zwart Goud ADE instores
Newworldaquarium, Aroy Dee, Enfant Terrible, D41
Zwart Goud
Geldersekade 89s

17.00 - 21.00 
DJMagHQ ADE Special
Stingray, Mariel Ito, Saorise en Anna Wall
Nova 
Korte Leidsedwarsstraat 16

17.00 - 01.00 
MEANWHILE & EPIZODE
o.a. Detroit Swindle, Titia en Paula Tape
W Hotel 
Spuistraat 175

18.00 – 23.00
FPWS Artist Hub
ATFC, Nervestrain, DAN:ROS, Pablo Fierro, David Penn, Pretty Pink, Gregor Salto, The Cube Guys, K.A.M.A., William Avignone
Chicago Social Club
Leidseplein 12

18.00 – 21.00
Snatch! Records Showcase
Riva Starr, Matt Tolfrey, Upercent
InDeep’n’Dance
Rozengracht 60

19.00 - 21.00 
FOAM x ADE Playground 
Lyzza en Charlotte Krieger 
Het Stenen Hoofd
Westerdoksdijk 705

19.00 – 01.00
I’m Talking To You
D Lewis, Frank Master, Klaark, Many Reasons, Mini Stentella, NHB, Sisko Electrofanatik, T78, Viktor Martini 
The Tara
Rokin 85-89

20.00 – 23.15
Ibiza Sensations
Luis del Villar, Dubyard, Benjamin
Club YOLO
Amstel 178

21.00 – 03.00
BBR Records Showcase
Luyo, The Rituals, Spellband, Paolo Madzone Zampetti, Enea DJ, Ezio Centanni
Suzy Wong
Korte Leidsedwarsstraat 45

21.00 – 01.00
House Made in Italy & DJ-World Presents: Big Up!
Rob Boskamp, Monika Kiss, Mike Lachman, Claudio Di Giacomo, Jomoney, DJ Q, Nick Fiorucci, 2Disco & Pablos, Rinaldo Mauro B2B Helen Brown, Syllie G, Franky’O & Miniwerk, DJ Lady Deep, More Than DJ, Leonardo Del Mar
Three Sisters Pub
Rembrandtplein 17

21.00 – 03.00
Jango Music Invites Jango Asia
Bart Schulz, Benny Camaro, Itchy Lemon, Ivan Pica, Renato S., Rino (IO) DJ, Sordid Sounds, Sounds Like 
Players
Warmoesstraat 170

21.00 – 03.00
Kellerroom and Deep Deluxe
Alec Bryar, Cosimo Mele, Eli Rojas, Lilly Palmer, Marcism, Steven Stone, Roman Klinger
20-22
Leidseplein 20-22

21.00 – 02.00
Rob Pearson & Paul Donton Back 2 Back Session
JD Williams Whisky Bar
Prinsenstraat 5

21.00 – 01.00
Women of House
Terri B!, Bo Monde, Katya Gabeli, The MDLZ, Lilly Palmer, Natarcia, Vanita, First Lady
The Web
Sint Jacobsstraat 6

22.00 – 01.00
ADE Showcase by Top Notch, Noah’s Ark, Dapper & Universal Music
Waterkant
Marnixstraat 246

22.00 - 03.00 
The Crave & TodaysArt
Unit Moebius, Cosmox, Deirdre Direktor, Jeans, Le Romph, Spekki Webu, Times Are Ruff, Twice Upon A Time  
SkateCafe
Gedempt Hamerkanaal 42

22.00 – 08.00
Confettaria
Café Struik
Rozengracht 160

22.00 – 04.00
Orange Recordings & Refuge Digital Label Showcase
Cristian Varela, Spektre, Steve Mulder, Drumcomplex & Roel Salemink, Carlos Monsalve, Francesco Miele, Magistraal Soundsystem, Stoked, Bullzeye, Deepesh Sharma
50:HERTZ Techno Café Rembrandt Square (Bar Lunar)
Halvemaansteeg 14

22.00 – 05.00
RecPlay Bonanza
Hikari featuring Maggie Szabo, Bowles Featuring Jorah, Lilly & Loko, WhoisJody White Zoo Featuring: Handed, Mystery Guest, No Class Featuing: Maggie Szabo & Handed
50:HERTZ House Café Leidse Square (Heineken Hoek)
Kleine-Gartmanplantsoen 3

22.00 – 04.00
Shockabuku World Tour
DJ Dep, Deadblossoms, K.A.M.A. B2B Salva Di Nobkles, Tomtom B2B Diarmaid O’Meara, Hannibal Handy B2B DJ Ruff, Erick Khalifa B2B No Bookings
50:HERTZ Silent Disco Club (Hush)
Lange Leidsedwarsstraat 81

23.00 – 05.00
Chuckie & Friends
Escape Club
Rembrandtplein 11

23.00 – 08.00
Lady Bee Invites
Club NYX
Reguliersdwarsstraat 42

23.00 – 07.00
One Night in Amsterdam x Nocturnal
o.a. B Jones, Bougenvilla, D-Wayne
John Doe
Rembrandtplein 31

23.00 – 05.30
Studio Koto x Hotel Radio Paris x JAJEM
Canblaster, The Flexican, Wantigga, FS Green, Jengi, Jaël, Juan Beukeboom, DJ HRP
Kopstootbar
Marnixstraat 429

Vrijdag 19 oktober


00.00 – 23.59
AMW.FM & Redhead Agency Presents:
AMW x ADE DJ Marathon 2018 powered by Pioneer DJ
AMW.FM
Hamerstraat 2

00.00 – 06.00
Open Doka w/ ENKA & Luca de Rosso
Volkshotel
Wibautstraat 150

04.00 – 08.00
YEZPR & Friends
Natalino Nunes, Louis Robinson, Shadow B2B Divain, YEZPR B2B Skeef
50:HERTZ Techno Café Rembrandt Square (Bar Lunar)
Halvemaansteeg 14

07.00 – 08.00
Rise & Shine Deephouse Yoga
Andaz Amsterdam
Prinsengracht 587

07.00 - 21.00
Bureau Punt presents: PUNT 111
o.a. Tala Drum Corps, Fenna Fiction, Luke Cohlen, MERU 
LAB111 
Arie Biemondstraat 111

11.00 - 19.00
Clone Pop-Up Store 
o.a. Nina Kraviz' трип 
Radio Radio
Pazzanistraat 3

12.00 – 22.00
Andaz x EA Events DJ Lounge
Andaz Amsterdam
Prinsengracht 587

12.00 – 15.00
Dance for Health Presents: DJ Jean
Mirror Centre
Ter Gouwstraat 3

12.00 – 22.00
FR Showcase
Jon Connor, Phutek, Hart B2B Kinrade, Rodrick, David Bau, Footwork Fuel, George Makrakis, Aurelio Mendoza, Erich Von K. B2B Bas Albers, Indepth
50:HERTZ Techno Café Rembrandt Square (Bar Lunar)
Halvemaansteeg 14

13.00 – 15.00
I AM DIFFERENT Showcase
Bilboni, Jack Doe, Lobor D, Manton, Milos Vujiovic, Nigel C, Purple Dub, Stanny Abram, Veljko Jovic
InDeep’n’Dance
Rozengracht 60

13.00 - 02.00
Good For You Records & TrueSoul
W Hotel
Spuistraat 175

14.00 – 20.00
ADE Basement Raves – Day 2
Mary Go Wild (San Francisco Basement)
Zeedijk 44

14.00 – 20.00
Kompakt meetz Oz. #6
Oz.
Oudezijds Achterburgwal 66

14.00 – 21.00
Myna Music / Bounce House / 3am / U-Man Showcase
Da Sunlounge, Al Bradley, K-Zan Amoo + Sebb Junior, DK Watts, Lee Guthrie, Harold Heath, Mvzzik
JD Williams Whisky Bar
Prinsenstraat 5

15.00 – 18.00
Future Scope Showcase
Shipe, DJ Jock, E-Base
InDeep’n’Dance
Rozengracht 60

16.00 – 03.00
DOGMA x BAR
o.a. Moody Mehran, Ofra, Fader
The Rolling Rock Kitchen
Distelweg 113

16.00 – 22.00
Journey on Tour
Down to Jack, Goos, Manny, Stefan de Koning, Techník, WLDR
50:HERTZ House Café Rembrandt Square (Live Amsterdam)
Thorbeckeplein 16-18

17.00 – 21.00
Bordello A Parigi Instore Sessions (i.s.m. Noorderling)
o.a. John Talabot, Jasmín, Pieter Jansen, Moody Mehran
Bordello a Parigi
Oudezijds Kolk 71

17.00 – 23.00
This Is Beatfreak
Betoko, Carlos Manaça, D-Formation, Drin Epsilon, EdOne, Haze-M, Javier Gonzalez, Kintar, Marc DePulse, Oscar L, Wally Lopez
ClubNL
Nieuwezijds Voorburgwal 169

17.00 – 21.00
Zwart Goud ADE Instores
Julia Govor, Luca Donzelli, Hertz Collision, Gladis
Zwart Goud
Geldersekade 89s

17.30 - 21.00 
PROOF X MADE.COM X ADE
Nico Adomako, Danga, Bluntspeakers, ITAI < ET, Kinnari, EYCEE
Made.com 
Rokin 75

18.00 – 22.00
Funk’n Deep Showcase & Network Meeting
Agent Orange, Chicago Loop, Dexon, Durtysoxxx, Ignacio Arfeli, Mark Greene, Nicolas Taboada, Optimuss, Stiv Hey, The Reactivitz
InDeep’n’Dance
Rozengracht 60

18.00 - 03.00 
Modern Agenda Showcase 
o.a. Dowden, Sonabit en Audioglider 
The Kashmir Lounge DJ Café 
Jan Pieter Heijestraat 85-87

19.00 – 21.00
Rush Hour Presents: ADE 2018 Instores
Rush Hour
Spuistraat 116

19.00 - 22.00 
Daily Paper x KLEAR 
o.a. Fallens, Yann en The Whooligan 
Daily Paper Store 
Bilderdijkstraat 131

19.00 – 03.00
From Disco With Love
Van Rijn
Rembrandtplein 17

20.00 – 05.00
Throne Room Label Showcase
Belocca, Dino Maggiorana, Djoko, Drumcomplex, Durtysoxxx, Leo Lippolis, Luca De-Santo, Oliver Carloni, Rudosa, Spektre, Stanny Abram, Transcode
San Francisco
Zeedijk 40

21.00 – 01.00
Kanpai x Asahi ADE Special
Starro, FS Green, Patrick Mordi, Camtrad X Jayo Tony, Daan Juan
Generator Hostel Amsterdam
Mauritskade 57

21.00 – 03.00
House Stars Amsterdam
o.a. Leandro Da Silva, B. Jones en Bryan Peroni 
Suzy Wong
Korte Leidsedwarsstraat 45

21.00 – 04.00
JMF Closing Party
Players
Warmoesstraat 170

21.00 – 03.00
True House Presents: Socialize
Three Sisters Pub
Rembrandtplein 17

21.00 – 03.00
Astronaut Music & KKC presents: The Core part #2
Bakerloo, Basti Grub, Be | Den, Budai, Chriss Ronson, Lilly Palmer, Musoé, Obrotka, Rob Boskamp, Thomas Galbardi, 18EAST
The Tara
Rokin 85-89

21.00 – 03.00
Viva Recordings presents: THIS!
Andy Compton & Han Litz, magnus Asberg, Andrew Macari, Jon Lemmon, Chad Neiro, Peter Evans
JD Williams Whisky Bar
Prinsenstraat 5

22.00 – 04.00
OnVibes presents Audiobrain
Davide Decay, Defeo, Earthlife, Elia Cordaro, Francesco Miele, Ivo Toscano, Mario Strindberg, Rafa Ristallo, Stainz (Live)
50:HERTZ Silent Disco Club (Hush)
Lange Leidsedwarsstraat 81

22.00 – 05.00
Eclectic Beatz
De Kroon
Rembrandtplein 17-I

22.00 – 05.00
Esto Es Tûlum
50:HERTZ House Café Leidse Square (Heineken Hoek)
Kleine-Gartmanplantsoen 3

21.00 – 02.00
Fresh
Mr. Grammy, Gerald Henderson, Guz, Siege, Simun, DJ Licious, Malone, Dave Lambert, Pieter Ellis, Kim Kaey, Reygel & Peri
The Web
Sint Jacobsstraat 6

22.00 – 08.00
Hot Mama Hot Take Over
Café Struik
Rozengracht 160

21.00 – 04.00
House Connection
Gigi Frassanito, Steven Stone, Mimmo, Guido P, John Khan, Tracy Hamlin, Natasha Watts, Mara J Boston
20-22
Leidseplein 20-22

22.00 – 04.00
Marc Benjamin Invites
No. 129
Korte Leidsedwarsstraat 129

22.00 – 04.00
One Night In Amsterdam
Many Reasons, NHB, D Lewis, Andrea Roma, Sisko Electrofanatik, Robhèn, DJ Micky Da Funk, Related Artforms
50:HERTZ Techno Café Rembrandt Square (Bar Lunar)
Halvemaansteeg 14

22.00 – 03.00
PIP goes SkateCafe #2
o.a. Paula Tape, Luce Bree, Jo Ram
SkateCafe
Gedempt Hamerkanaal 42

22.00 – 04.00
The Lizard
Leandro Da Silva, Asco, Dario Trapani, Hiisak, Kanu, Les Castizos, Lumberjack, Malone, Nicola Fasano, Pink Panda, Siwell, Styline, Lucky Vegas
50:HERTZ House Café Rembrandt Square (Live Amsterdam)
Thorbeckeplein 16-18

23.00 – 03.00
KD Pres. Rimboe Riddim – Afro Caribbean Music
Waterkant
Marnixstraat 246

23.00 – 05.30
So Much Fun
o.a. Bubbles, Sankoffa, Siroj
Kopstootbar
Marnixstraat 429

23.30 – 05.00
Henry Invites
o.a. Loud Luxury, Watermät, Tez Cadey
Supperclub
Singel 460

23.45 – 06.00
OPEN DOKA
Volkshotel
Wibautstraat 150

Zaterdag 20 oktober


00.00 – 23.59
AMW.FM & Readhead Agency Presents: AMW x ADE DJ Marathon 2018 powered by Pioneer DJ
AMW.FM
Hamerstraat 2

00.00 – 06.00
Frantastic Sounds in Little China
San Fransisco
Zeedijk 40

00.00 – 06.00
OPEN DOKA w/ Psycho-Jones
Volkshotel
Wibautstraat 150

01.00 – 08.00
La Divina Afterhours
o.a. Amy Alexandra, Bakerloo, Carlos Martinez
The Web
Sint Jacobsstraat 6

04.00 – 08.00
Soupherb Records After Party
50:HERTZ Techno Café Rembrandt Square (Bar Lunar)
Halvemaansteeg 14

11.00 - 19.00 
Clone Pop-Up Store 
Radio Radio 
Pazzanistraat 3

12.00 – 22.00
Andaz DJ Lounge
Andaz Amsterdam
Prinsengracht 587

12.00 – 22.00
Black Kat & Toxic
50:HERTZ Techno Café Rembrandt Square (Bar Lunar)
Halvemaansteeg 14

12.00 – 20.00
Embrace ADE Boiler Room 
o.a. Natarcia, D.O.N.S., Tedd Patterson
Club YOLO
Amstel 178

12.00 – 20.00
Hippie Dance ADE Special | Liquid Youth
o.a. Joakim, Axel Boman, Ivan Smagghe
Oosterbar
Mauritskade 57

12.00 – 18.00
InDeep’n’Dance Records Release Showcase
InDeep’n’Dance
Rozengracht 60

13.00 – 20.00
ADEV 2018
Jonas Daniël Meijerplein

13.00 – 20.00
Cat Club
W Hotel
Spuistraat 175

14.00 – 20.00
ADE Basement Raves – Day 3
Mary Go Wild (San Francisco Basement)
Zeedijk 44

14.00 – 20.00
Kompakt meets Oz. #6
Oz.
Oudezijds Achterburgwal 66

14.00 - 23.00 
Clone Takeover 
Radio Radio 
Pazzanistraat 3

15.00 – 03.00
DOGMA x Nous’klaer Audio
o.a. Fenna Fiction, Oceanic, Upsammy en Woody '92
The Rolling Rock Kitchen
Distelweg 113

15.00 – 22.00
Hotstage Showcase
o.a. Fernando de Sa, Footwork Fuel, Full On Funk
50:HERTZ Silent Disco Club (Hush)
Lange Leidsedwarsstraat 81

15.00 – 21.00
Loudeast x Nordic Trax
o.a. Nacho Marco, Luke McKeehan, Gavin Boyce
JD Williams Whisky Bar
Prinsenstraat 5

16.00 – 22.00
Flat A Showcase
50:HERTZ House Café Rembrandt Square (Live Amsterdam)
Thorbeckeplein 16-18

16.00 – 22.00
Octagon Records Label Launch
ClubNL
Nieuwezijds Voorburgwal 169

17.00 – 21.00
Bordello A Parigi Instore Sessions
o.a. David Vunk, Phuong-Dan, Lauren Hansom
Bordello a Parigi
Oudezijds Kolk 71

19.00 – 21.00
Rush Hour ADE 2018 Instores
Rush Hour
Spuistraat 116

19.00 – 03.00
Ibiza Live Radio
The Tara
Rokin 85-89

19.00 – 03.00
My House is Your House
Van Rijn
Rembrandtplein 17

20.00 – 00.00
Nelson Dior presents: F*ck Yeah! House Music!
o.a. Lawrence Apaga, Lim de La Cruz, Markhese
San Francisco
Zeedijk 40

20.00 – 02.00
Groove Odyssey
W Hotel
Spuistraat 175

21.00 – 22.00
24chambers x Cello Biënnale x ADE
Bimhuis (Tiny House)
Piet Heinkade 3

21.00 – 03.00
Blitz Tanz
o.a. Jeff Eveline, Sandro Logar, Stephen K. Cal
Three Sisters Pub
Rembrandtplein 17

21.00 – 03.00
HSR Records & Soul Deluxe present: House Station 2018
Suzy Wong
Korte Leidsedwarsstraat 45

21.00 – 03.00
Manual MNL Cinematique Magnitutde Family Get Together
o.a. ARP., Aiden, Amber Long
JD Williams Whisky Bar
Prinsenstraat 5

22.00 – 07.00
Black Gold Take Over
Café Struik
Rozengracht 160

22.00 – 04.00
ALX Presents: Descend Records Showcase
50:HERTZ Techno Café Rembrandt Square (Bar Lunar)
Halvemaansteeg 14

22.00 – 02.00
DrumNation
The Web
Sint Jacobsstraat 6

22.00 – 03.00
Eclectic Limited Night
Volta
Houtmankade 336

22.00 – 04.00
Herrieschoppers
o.a. DJ Jean, MC Maron Hill en Honka
No. 129
Korte Leidsedwarsstraat 129

22.00 – 04.00
Krafted
o.a. Dale Middleton, Paul Sawyer, Redux Saints
50:HERTZ House Café Rembrandt Square (Live Amsterdam)
Thorbeckeplein 16-18

22.00 – 04.00
Mandala
o.a. Marvin Aloys, Ayamoon en Gary Caos
20-22
Leidseplein 20-22

22.00 – 05.00
Soul Kitchen
De Kroon
Rembrandtplein 17-I

22.00 – 04.00
Unwind Showcase
50:HERTZ Silent Disco Club (Hush)
Lange Leidsedwarsstraat 81

23.00 – 03.00
Afrolosjes All Female Edition
Waterkant
Marnixstraat 246

23.00 – 03.00
EDA – Ed Draait Alles
Checkpoint Charlie
Nassaukade 48

23.00 – 05.00
Bureau Punt
Kopstootbar
Marnixstraat 429

23.00 - 06.00 
Bureau Punt presents: Famirie 
o.a. Carista, Lion Kojo en EYCEE
Kopstootbar 
Marnixstraat 429


23.45 – 06.00
OPEN DOKA
Volkshotel
Wibautstraat 150

Zondag 21 oktober


00.00 – 23.59
AMW.FM & Redhead Agency Presents: AMW x ADE DJ Marahton 2018 powered by Pioneer DJ
AMW.FM
Hamerstraat 2

04.00 – 08.00
JSPR Invites Afterparty
o.a. Yezpr, Rudosa, Joyhauser
50:HERTZ Techno Café Rembrandt Square (Bar Lunar)
Halvemaansteeg 14

07.00 – 23.30
Afterhouse
Café Struik
Rozengracht 160

12.00 – 23.00
ADE Hangover
o.a. Niklas Paschburg, Moody Mehran, Lucky Done Gone
NDSM
Tt. Neveritaweg 15

12.00 – 22.00
Ricardo Carota 10Hrs Showcase
50:HERTZ Techno Café Rembrandt Square (Bar Lunar)
Halvemaansteeg 14

12.00 – 15.00
Techno Tuesday Amsterdam Residents & Friends
o.a. Amber, Dexon, Jayzo
InDeep’n’Dance
Rozengracht 60

14.00 – 00.00
Socialize
o.a. Filta Freqz, Andy Le Candy, Tony S
JD Williams Whisky Bar
Prinsenstraat 5

15.00 – 22.00
TronTronic Entertainment – Tone Artistry Showcase – New Era
o.a. Adam Is A Girl, Jay Frog, Reat Kay
50:HERTZ Silent Disco Club (Hush)
Lange Leidsedwarsstraat 81

16.00 – 22.00
Red Session
50:HERTZ House Café Rembrandt Square (Live Amsterdam)
Thorbeckeplein 16-18

17.00 – 21.00
Bordello A Parigi Instore Sessions
o.a. Pin Up Club
Bordello a Parigi
Oudezijds Kolk 71

17.00 – 01.00
Resurrection part I 
o.a. Midnight Society, Manny Ward, Elliott Matos
The Web
Sint Jacobsstraat 6

17.00 – 23.00
Strictly Rhythm
o.a. Kenny Dope, T Williams, PZNT X DJ Rae 
W Hotel
Spuistraat 175

18.00 – 21.00
Jayzo Invites Showcase
o.a. Miss Monique, Alexander De Funk, Dexon
InDeep’n’Dance
Rozengracht 60

20.00 – 01.00
Big Boss Records and Francis Ross Presents: 100% Italian DJ’s Closing Party
o.a. Emix, Bismark, Rob Boskamp
The Tara
Rokin 85-89

20.00 – 23.00
Red Bull Music Presents: Bokoesam
Klaproos
Papaverweg 38

20.00 – 02.00
Suzy On Sunday
Suzy Wong
Korte Leidsedwarsstraat 45

20.00 – 01.00
Tikkie Tek Showcase
Three Sisters Pub
Rembrandtplein 17

21.00 – 03.00
True House is a Feeling
20-22
Leidseplein 20-22

22.00 – 04.00
Davotab Label Night presents: BAGAGEE VIPHEX 13 Showcase
50:HERTZ Silent Disco Club (Hush)
Lange Leidsedwarsstraat 81

22.00 – 04.00
Consistent Radio Showcase
o.a. The Reactivitz, Uakoz, Full On Funk
50:HERTZ Techno Café Rembrandt Square (Bar Lunar)
Halvemaansteeg 14

22.00 – 04.00
Skitta
o.a. Mar'One, Soulely, Lpaca
No. 129
Korte Leidsedwarsstraat 129

Amsterdam Dance Event 2018