Kijk terug: 3voor12 Radio live op Eurosonic 2017 - vrijdag

Met o.a. Thomas Azier, The Amazons en Sløtface

Steven Stoffers ,

3voor12 Radio is de hele week live vanaf Eurosonic in Groningen. Hier zie en hoor je alle artiesten die je het komende festivalseizoen overal gaat zien. Kom langs in onze studio op de Grote Markt voor live-sessies en interviews met de tofste artiesten van komend jaar! Op de tweede festivaldag o.a. sessies van The Amazons, Mike Mago en Sløtface en interviews met Thomas Azier en Mozes and The Firstborn.

De aftrap was voor de rekening van één van de bands met de beste naam van Eurosonic 2017: Sløtface.

Thomas Azier kwam langs om te praten over de rare geluidjes in Talk To Me en de nieuwe geluidjes die er snel, héél snel aan zitten te komen:

Handjeklap, verstoppen achter je lange haren: het mag allemaal als je zo goed bent als Let's Eat Grandma.

Ala.Ni vertelde een mooie anekdote over Blur en Andrea Bocelli, waar ze allebei mee tourde. Ze speelde een mooi nummer. Sterker, ze speelde zo mooi dat Roosmarijn haar bij wijze van hoge uitzondering terugvroeg voor nóg een nummer. En toen gebeurde er dit.

Ze scoorden een 3FM megahit, dus dat verdient een bloemetje. Of, een Hema-cake in het geval vcan The Amazons.

Nog meer handjeklap, maar dit keer niet van schoolplein-niveau. Brian Deady mag Nile Rodgers tot zijn fans reken en na 'Clap Both My Hands' snappen wij wel waarom.

Tsja, je kunt het verwachten van een muzikant die lingeriereclames regisseert om haar brood te verdienen. Diane Sagnier van Camp Claude gaat van gevaarlijk naar übersexy in 3 seconden.

Over Femme Fatales gesproken. Roosmarijn en Joram ging op zoek naar het mysterieuze boerinneke uit Lierop waar de Marianne EP van Mozes and The Firstborn over gaat. Maar ze kwamen geen steek dichterbij.

Mike Mago, Cat Carpenters en CUT_ namen ons alvast mee op weg naar de Big Bad After. Interviewtje:

En de hele set van dit afsluitende PARTYFEEST!

Dat was hem weer. Zaterdag hoor je Noorderslag nog via 3FM, maar 3voor12 Radio is maandag weer terug. Gewoon om 21:00 uur.