Dansen Met Delsing stopt: dit waren de hoogtepunten

Sander Kerkhof ,

Na vijf trotse jaren is komende zaterdag- op zondagnacht de laatste uitzending van 3voor12 dance programma Dansen met Delsing op 3FM. Op maandag 14 november zal de nieuwe programmering van de zender starten en verliest de VPRO de zendtijd van 00 tot 03 uur in de nacht van zaterdag op zondag.

Wat ons betreft heel erg jammer voor deze show, maar zeker ook voor de lange traditie van VPRO programma’s (zoals Job de Wit’s Elementaal en DJ Element en Dave Clarke’s White Noise) die op zaterdagavond de werelden van house, techno, hiphop en alle aanverwante genres door de jaren heen vertegenwoordigden.

In de laatste uitzending hoor je dit weekend de beste platen uit vijf jaar Delsing en zijn er zoals altijd weer bijzondere live gasten in de studio. Benny Rodrigues en Falco Benz komen dit weekend langs voor een interview en een set.

In vijf jaar hoorde je in Dansen met Delsing een groot aantal nationale en internationale dj’s die een mix voor ons maakten of zelf langs kwamen in de studio voor een nachtelijke sessie. Hier onder een selectie van onze persoonlijke hoogtepunten die je natuurlijk in het 3voor12 dj sets archief kunt terug vinden.