3voor12 Niet Te Missen Podcast (week 30)

O.a. Oscar and the Wolf, Sevn Alias en Father John Misty

Redactie 3voor12 ,

In één uur helemaal bijgepraat met de nieuwste muziek in het Niet-Te-Missen uur, elke donderdag in 3voor12 Radio op 3FM. Gemist? Dan kan je het gewoon terugluisteren als podcast. Vanavond hoor je nieuwe tracks van o.a. Oscar and the Wolf, Sevn Alias en Father John Misty

Abonneer je hier op de Niet Te Missen-podcast via iTunes of hier via de RSS-feed.

1. Bastille – Fake it
Vers van de pers en na Good Grief het tweede nummer van Bastille’s nieuwe album Wild World, dat op 9 september gaat verschijnen. De band is groter dan ooit, in juni stonden ze al op de Main Stage van Pinkpop en in november spelen ze in de Ziggo Dome!

2. Sevn Alias – Gass
Rotterdam Airlines hindabuilding! Gate 16 is de naam van het vorige week verschenen ablum met oude en nieuwe Roteerdamse helden als Hef en Crooks, Lil Saint en Jairzinho. Een grote rol op de plaat is weggelegd voor Sevn Alias.

3. Glass Animals – Youth
Het tweede nummer dat loskomt van het nieuwe Glass Animals album How To Be A Human Being dat op 26 augustus verschijnt. Op 4 november staat de band in Paradiso.

4. Skrillex & Rick Ross – Purple Lamborghini
De openingstrack van de Suicide Squad soundtrack, waar ook de hit van Lil Wayne met Imagine Dragons en Heathens van Twenty One Pilots te vinden zijn.

5. Anne Marie – Alarm
Ze tourde al eerder als zangeres voor Rudimental, maar solo kan Anne Marie er ook wat van. De Engelse singer-songwriter begon als kind als musicalster, nu maakt ze poppy r&b met electro-invloeden. Ook opmerkelijk:  Anne Marie is drievoudig wereldkampioen karate. Dit is haar nieuwe single, Alarm.

6. Termoment – Blakk Campion
In de digitale hitlijsten gaat het al een poosje lekker met Termoment, nu heeft de Israëlische producer een plaat uit bij Systematic Records. Hier ga je zeker meer van horen!

7. Oscar & The Wolf – The Game
Net op tijd voor Lowlands, ineens een nieuwe single van Oscar and the Wolf. The Game is het eerste voorproefje van de nieuwe EP. Opgenomen in Los Angeles en duidelijk geinspireerd door popmuziek anno 2016, met Rihanna als grootste voorbeeld. Roos belt met frontman Max Colombie om te praten over The Game en de plannen voor de rest van dit jaar.

8. Father John Misty – Real Love Baby
In mei stond dit nieuwe nummer al op Soundcloud, maar nu is er dan de afgewerkte versie van Real Love Baby. Een tussendoortje van Father John Misty na zijn album I Love You, Honeybear.

9. Def Major – De Jeugd
Een nieuwe aanwinst van het Noah’s Ark label, de single De Jeugd van Def Major is geproduceerd door Jack Shirak. Major was al eerder te horen is op No Go Zone, de single van het nieuwe New Wave album.

10. Zimmerman – Hard to Pretend
Zimmerman is een soloproject van Simon Casie, die je kent van Balthazar. Zijn debuutalbum The Afterglow verschijnt op 25 november, hij is in september te zien op Into The Great Wide Open op Vlieland en op 7 december staat de Belg in Paradiso.

11. Kamau – Gaims
Het eerste geluid van de aankomende A Gorgeous Fortune EP van de rijzende hiphopster uit Canada. Gaims is vrolijk en ongelooflijk catchy, de clip wel je zeker ook niet missen.
 

12. Die Antwoord – Banana Brain
Het vierde album van de Zuid-Afrikaanse raverappers heeft al een aantal namen gekend, inmiddels is er dan toch echt een definitieve titel: MOUNT NINJA & DA NICE TIME KID?. Banana Brain is de eerste single, de plaat komt in september uit.

13. Nas & Erykah Badu – This Bitter Land
This Bitter Land is het tweede nummer van de soundtrack van The Land, een film over het straatleven in Cleveland die werd geproduceerd door Nas. Erykah Badu speelt er in mee, dus de stap naar een samenwerking op de soundtrack was snel gemaakt. This Bitter Land is een trage, melancholische track vol strijkers, voorzien van een scherp randje door de raps van Nas.