Videoprimeur: Een kijkje in de surrealistische wereld van Haty Haty Videoprimeur: Een kijkje in de surrealistische wereld van Haty Haty

Blaudzun en David Douglas presenteren nieuwe clip Parakeet

, Flip Kloet

Videoprimeur: Een kijkje in de surrealistische wereld van Haty Haty

Blaudzun en David Douglas presenteren nieuwe clip Parakeet

Flip Kloet ,

De nieuwe video van de single Parakeet van Blaudzun en producer/dj David Douglas is vanaf vandaag te vinden op het web. De clip doet ergens denken aan een scene uit de horrorfilm Saw. Een video van formaat, die de zintuigen prikkelt tot aan de laatste seconden. Het verhaal neemt je mee in een surrealistische wereld waar een stelletje zich tegoed doet aan rauw vlees en achterna wordt gezeten door een getergde travestiet.

Dat de combinatie Douglas en Blaudzun garant staat voor een degelijk stukje electropop wisten we natuurlijk al van nummers als High As The Sun en Run-Stop-Non-Stop-Belly-Flop. De singles verschenen in aanloop naar het debuutalbum dat volgende week uitkomt.

Afgelopen maandag waren zanger en producer al op bezoek bij Roosmarijn in de uitzending, waar ze onder andere Parakeet live speelden. Als Roosmarijn het album doorneemt met de muzikanten wordt duidelijk dat het gaat om een divers album. Alles van poppy synths tot diepere elektrogeluiden zijn te vinden op de plaat.

"Het is precies een jaar geleden dat we begonnen in de studio. Vanaf augustus, september hebben we het slot erop gegooid en niets meer aan de plaat gedaan", antwoorden beiden op de vraag hoelang de plaat al af is. 

Vanaf 11 maart tour Haty Haty het duo met hun tour door Nederland.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12