Win elke dag Lowlands kaarten in 3voor12 Radio

Onder elk Lowlands artikel een prijsvraag

Redactie 3voor12 ,

Het aftellen tot Lowlands kan officieel beginnen. Een kleine drie weken, zeventien dagen, of nog dik 400 uur. Als je je kaarten al in huis hebt ben je waarschijnlijk al aan het puzzelen met het blokkenschema, en je ontzettend aan het inluisteren. De komende weken helpen wij je op weg met een hoop artikelen over Lowlands. Maar ook de twijfelaars helpen we. Via al die stukken én via 3voor12 Radio maak je vanaf vandaag elke dag kans op kaarten.

Vanaf vandaag verschijnt er elke dag een Lowlands-artikel op 3voor12. Over artiesten, het terrein, het randprogramma. En we gaan dus elke dag kaarten weggeven. Onder alle artikelen in de serie staat een prijsvraag, die je om kans te maken op kaarten die zelfde dag nog moet beantwoorden. We beginnen vandaag met het interview met R&B-zangeres Nao, die dit jaar voor het eerst op Lowlands staat. Alle goede inzendingen gaan vervolgens in één grote pot, waaruit ’s avonds in 3voor12 Radio live de winnaar wordt getrokken.

Maar geen paniek als je geen flauw idee hebt wat het antwoord op de prijsvraag in het artikel is. In de uitzending zelf zal nog een extra prijsvraag volgen. Oftewel, stuur je antwoord in, stem je radio tussen 21 en 00u af op 3FM en houd je telefoon bij de hand. Met een beetje geluk hoor je live in de uitzending dat je je tent in mag pakken voor een weekendje Biddinghuizen.