Luister nu alle dj-sets van Amsterdam Open Air 2016

Met o.a. Gorgon City, Aril Brikha en Jonas Rathsman

Flip Kloet en Connor Clerx ,

Net als vorig jaar heeft 3voor12 weer een flink aantal dj-sets opgenomen tijdens Amsterdam Open Air. Tijdens het festival draaiden vorige maand dj's als Danny Daze, Guy Gravier, Huxley, Kwartz en Lövestadt en nog veel meer. Luister nu je favoriete set uit de volledige lijst van zestien sets.

Aril Brikha (live)

Toen Detroit techno-legende Derrick May in 1998 zijn The Art of Vengeance EP met daarop de track ‘Groove La Chord’ oppikte werd Aril Brikha ineens over de hele wereld gedraaid. De Stockholmse producer, geboren in Iran, gebruikt Detroit techno als uitgangspunt om van daaruit de grenzen van het genre op te zoeken richting deep house, funk en soul. Op Amsterdam Open Air geeft Brikha een warme, hypnotische technoset weg.

Jonas Rathsman

Zweedse producer Jonas Rathsman heeft een paar mooie jaren achter de rug. Uitnodigingen voor remixes van London Grammar, Tensnake en Duke Dumont, twee keer de Essential Mix bij Pete Tong en de eer van de allereerste release op het Method label van Disclosure. Rathsman, onderdeel van de French Express crew, maakt tech-house met een vleugje disco. Eerder deze week bracht de Zweed een nieuwe track uit met Joseph Salvat.

Gorgon City

Producerduo Gorgon City scoorde sinds hun debuut in 2013 al een aantal bescheiden hits in Groot-Brittannië met samenwerkingen met onder anderen Yasmin, Clean Bandit en Vaults. De labelgenoten van Rudimental grossieren in een ongelooflijk dansbare mix van garage en house, hun Amsterdam Open Air set zit voornamelijk in de deep househoek. Nieuwe plaat Kingdom: Part 1 wordt in augustus verwacht.

Luister hier alle opnames van Amsterdam Open Air 2016 terug