DJ Roosmarijn maakt draaidebuut voor 3FM Serious Request

Ze opent voor o.a. De Sluwe Vos en Olivier Weiter

redactie 3voor12 ,

Ja, het gaat echt gebeuren: 3voor12 Radio-dj Roosmarijn Reijmer neemt voor 3FM Serious Request plaats achter 'the wheels of steel' op een heuse clubnacht. Op 23 december zal zij de Serious Clubnacht in de Mezz in Breda openen. Vóór gevestigde namen als De Sluwe Vos, Olivier Weiter en Wouter S.. Dat maakte Roosmarijn 6 december bekend in haar radioshow op 3FM.

Techno, house en alle melodieuze electronica die je maar in de mix kunt krijgen: kom dansen bij de Serious Clubnacht! Op vrijdag 23 december vind je de betere beats en de allerbeste mixmeesters in de Mezz, waar een lineup aan top DJ’s je meeneemt op een reis van gemene beats, snelle mixes en een heleboel energie.

Line Up:

DE SLUWE VOS
OLIVIER WEITER
WOUTER S
REMY UNGER
ROOSMARIJN REIJMER


De Sluwe Vos
Waar heeft Robert Vosmeijer alias De Sluwe Vos niet gedraaid? Met zijn ongelooflijke mix skills en energieke performance is er geen andere optie dan dansen als hij draait. Vraag het maar aan de bezoekers van Noorderslag, Mysteryland, Valhalla, DGTL of luister naar zijn Kontra album. Sluwe Vos = bovenste plank topfeest.

Olivier Weiter
“Weiter staat voor ‘niet stoppen maar doorgaan’, proberen jezelf steeds te vernieuwen op muzikaal gebied. Maar ook voor de connectie met het publiek.” Olivier Weiter (een alias van Roel Varkevisser) draait al jarenlang mee in het clubcircuit door zijn opvallende platenkeus en zijn goede gevoel voor de juiste vibes op de dansvloer. Net als de Sluwe Vos wisselt hij zo makkelijk tussen lichtvoetige house en gemene techno dat het voordat je het weet geen nacht meer, maar ochtend is.

Wouter S
Powerhouse, Dutch Garage, Basshouse… allemaal geen probleem voor Wouter S, als het maar energie op de dansvloer geeft. Wouter S verdiende zn sporen en zijn kilometers in het clubcircuit van Utrecht en draait nu internationaal voor een superdivers maar altijd dansgraag publiek. Niet slecht voor iemand die eigenlijk een IT-nerd was en voor zn lol naar technofeesten ging.

Remy Unger
Remy Unger introduceerde de house in Nederland, vormde met Dmitri en Marcello in de vroege jaren ’90 ‘De Grote Drie’ en gaat anno 2016 nog moeiteloos mee. Feest gegarandeerd dus!

Roosmarijn Reijmer
DJ van 3voor12 Radio op 3FM en host van Serious Clubnacht. Als gediplomeerd bewoner van het nachtleven weet zij als geen ander wat de heetste nieuwe tracks zijn.

Roos belde in de uitzending met De Sluwe Vos en probeerde van hem nog wat draaitrucs los te krijgen. 'Als ik de kans heb om te openen, begin ik vaak heel rustig, zonder beats. Dus veel ambient of jazz bijvoorbeeld. Je moet een bedje leggen voor de rest van de avond. Zolang het gras maar niet voor me voeten wordt weggemaaid, dan wordt ik echt kwaad. Zoals laatst in Manchester.' Wil je weten wat daar precies gebeurde? Luister dan hieronder het hele gesprek terug.

Wil je bij Roosmarijns nu al legendarische draaidebuut zijn? De kaarten voor de Serious Clubnacht zijn nu te koop op de site van Mezz Breda.

En wil je écht weten hoe je zoals De Sluwe Vos een hele avond bij elkaar draait? Mis dan de volgende editie van 3voor12's interviewserie 'De Kunst van de dj' niet, die binnenkort online komt. Tot die tijd moet je het nog even doen met deel 1 (Nuno Dos Santos) of deel 2 (Speedy J).