3voor12 Niet Te Missen-podcast (week 26) 3voor12 Niet Te Missen-podcast (week 26)

In een uurtje bijgepraat met o.a. Chemical Brothers, Hozier en Everything Everything

, Redactie 3voor12

3voor12 Niet Te Missen-podcast (week 26)

In een uurtje bijgepraat met o.a. Chemical Brothers, Hozier en Everything Everything

Redactie 3voor12 ,

Iedere donderdagavond hoor je in 3voor12 Radio het meest essentiële muzikale uur van je week. Het laatste uur van de donderdagavond is Niet Te Missen: de belangrijkste, tofste of meest bijzondere maar altijd gloedjenieuwste muziek die de afgelopen week op Roosmarijn's radar is verschenen. Vanavond hoor je de nieuwste track van Lianne La Havas die we deze zomer ook op Lowlands gaan zien, en een nummer van de nieuwe EP van het knotsgekke Le Le. En hoe klinkt de nieuwe song van Hozier, de man achter kannonnehit Take Me To Church?

3voor12 Niet Te Missen, iedere donderdagavond in het laatste uur van 3voor12 Radio (van 21.00 tot 00.00 op 3FM).
Heb je Niet Te Missen op de radio toch onverhoopt gemist? Dan hebben we 'm ook voor je als podcast:
Abonneer je hier op de Niet Te Missen-podcast via iTunes of hier via de RSS-feed.

De Niet Te Missen platen van donderdag 25 juni:

1. Frank Turner - The Next Storm

De Britse folkrocker Frank Turner gaf een opvallend optreden op Pinkpop. Inmiddels is hij toe aan zijn zesde album, Positive Songs For Negative People, dat begin augustus uit komt.

2. Chemical Brothers feat. St. Vincent - Under Neon Lights
De derde track van Born in The Echoes is los, die half juli verschijnt. De Britse danceact Chemical Brothers, reeds bezig vanaf de nineties, is een van de headliners van Lowlands. Op deze track krijgen ze versterking van de Amerikaanse singer-songwriter St. Vincent

3. Lianne La Havas - What You Don’t Do
Deze Britse zangeres is een van de laatste toevoegingen op Lowlands. Dit is de tweede single van het album Blood, dat eind juli uitkomt.

4. Hozier - Someone New
Het Ierse Hozier brak wereldwijd door met het nummer Take Me To Church. Dit is de derde single van hun debuutalbum From Eden.

5. LA Priest - Learning To Love
LA Priest is de Brit Sam Dust, vroeger van de popband Late Of The Pier. We draaien al enige tijd de track Oino, maar er staan nog meer pareltjes op zijn debuutalbum Inji, nu te bewonderen op de Luisterpaal.

6. Everything Everything - Distant Past
Everything Everything is een Britse artrockband die met Get To Heaven inmiddels aan haar derde album toe is. Je kent de single Regret Regret, maar dit staat er ook op.

7. Rudimental feat. Anne-Marie & Will Heard - Rumour Hill
De Britse danceact Rudimental brak door met Feel The Love. Half september komt hun tweede album We The Generation. Dit is de derde single daarvan na Bloodstream en Never Let You Go.

8. Falco Benz - Yeah Yeah
De Utrechtse remixer en producer Falco Benz is het meest bekend van de instrumentale track Hat Tricks. Dit is zijn nieuwe single en hopelijk komt er dit jaar nog een debuutalbum.

9. Nick Mulvey - Cucurucu (Fred Lo rework)
Precies een jaar geleden had de Britse singer-songwriter het 3voor12 Album van de Week met First Mind. Hij speelde in de tussentijd veel in Nederland, maar het vergde een remix door de Fransman Frederic Lo om dit nummer uiteindelijk airplaywaardig te maken.

10. Duran Duran feat. Janelle Monae & Nile Rodgers - Pressure Off
Eighties glamsynthband Duran Duran houdt niet van stoppen. De eerste single van Paper Gods, hun 14e album dat half september uitkomt en bol staat van de samenwerkingen.

11. Sofie Letitre - Slip
De Noisia crew heeft de Nederlandse zangeres Sofie Letitre productioneel onder handen genomen. Dit is de eerste track die je op Soundcloud kunt vinden van die samenwerking.

12. Imagine Dragons - Shots (Broiler remix)
De Noorse remixers Broiler hebben een dancetrack gemaakt voor de Amerikaanse stadionrockers Imagine Dragons. In veel Europese landen gaat hij er in deze versie in als koek.

13. Le Le - Sexy Bride
Pepijn Lanen van De Jeugd samen met Rimer London en Piet Parra zijn samen Le Le. Sklinny Jeans was een hitje in 2008. Hun nieuwe EP De 3 staat nu op de Luisterpaal.

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12