Nieuw op 3voor12 Radio: Oscar & The Wolf, Fresku en Bring Me The Horizon Nieuw op 3voor12 Radio: Oscar & The Wolf, Fresku en Bring Me The Horizon

Oscar & The Wolf met Undress 3voor12 Single van de Week

, Menno Visser

Nieuw op 3voor12 Radio: Oscar & The Wolf, Fresku en Bring Me The Horizon

Oscar & The Wolf met Undress 3voor12 Single van de Week

Menno Visser ,

Wil je Lowlandskaarten winnen? We geven ze nog elke dag weg in 3voor12 Radio. Daarnaast nog kaarten voor de Amerikaanse rappers Wiz Khalifa en A$AP Rocky in de HMH. En donderdag komt de Schotse folkzangeres Rachel Sermanni langs in de studio. Op de playlist deze week drie nieuwe toevoegingen: van de Nederlandse rapper Fresku, de Belgische indieact Oscar & The Wolf en de Britse indierockband Bring Me The Horizon. Oscar & The Wolf hebben de 3voor12 Single van de Week deze week met Undress.

De nieuwe 3voor12 Single van de Week:

Oscar & The Wolf - Undress
In België brengt Oscar & The Wolf al hele volksstammen op de been. Maar ook in Nederland gaat het nu hard met deze indiepopband uit Brussel. Na succesvolle optredens op Down The Rabbit Hole en Pinkpop, komen daar nu nog Into The Great Wide open en een heuse HMH-show op 13 november aan. Na airplay met Strange Entity en de samenwerking met Raving George op You're Mine is dit weer een nieuwe single van het debuutalbum Entity.

Ook nieuw op de playlist:

Fresku - Kreeft
Fresku eet tegenwoordig geen pizza’s meer, maar nog slechts kreeft. En zo neemt de Eindhovense rapper brag ’n boast-hiphop op de hak met schaaldieren en strippers in zijn clip. Kreeft is na Ik Wil het tweede voorproefje van het derde Fresku-album: Nooit Meer Terug, dat op 4 september verschijnt

Bring Me The Horizon - Throne  
Metalcore was het genre waarmee deze Britse band in 2003 mee begon. Inmiddels klinken ze een stuk poppier op hun vijfde album That's The Spirit, dat 11 september uitkomt. De band uit Sheffield maakte vorig jaar op Lowlands zijn grote live-reputatie waar.

Verder nog op de 3voor12 Radio playlist:
Chvrches - Leave A Trace (Universal, 2e week)
Seinabo Sey - Pretend (Universal, 2e week)
Oscar - Beautiful Words (PIAS, 3e week)
Kurt Vile - Pretty Pimpin’ (V2, 3e week)
OIJ - Blinded (eigen beheer, 4e week)
Afterpartees - Bathroom Floor (Excelsior, 4e week)
Pauw - Visions (Goomah, 5e week)

3voor12 Album van de week:
Dr. Dre - Compton (Universal)

3voor12 Radio is elke doordeweekse avond tussen 21 en 00 uur met Roosmarijn Reijmer op 3FM​.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12