Lowlands: de indrukwekkende zegetocht van Balthazar Lowlands: de indrukwekkende zegetocht van Balthazar

Opwarmen voor Lowlands met opnames van Balthazar bij Best Kept Secret

, Menno de Meester

Lowlands: de indrukwekkende zegetocht van Balthazar

Opwarmen voor Lowlands met opnames van Balthazar bij Best Kept Secret

Menno de Meester ,

Met drie sterke platen op zak en een indrukwekkende live-reputatie trekt de Belgische indierockband Balthazar sinds maart door Europa. Overal weten ze te overdonderen met hun strakke, maar ingetogen shows. In oktober plakken ze er nog een Noord-Amerikaanse tour aan vast. Gelukkig hebben ze nog een plekje in hun overvolle tourschema gevonden om in Biddinghuizen langs te komen. Eerder deze zomer waren ze volgens 3voor12 'wéér belachelijk goed' met hun show bij Best Kept Secret. Beleef het concert nog een keer met de opname hieronder.

Dit jaar verscheen hun derde album Thin Walls, vernoemd naar de dunne muren in het Gentse klooster en de tourbus waar ze verbleven tijdens hun vorige Europese tour. Door het gebrek aan privacy werden de bandleden uitgedaagd om in andere omstandigheden liedjes te schrijven. Het vele touren werd de vorige drummer Christophe Claeys teveel en hij besloot uit de band te stappen. Met Michiel Balcaen op drums hebben ze een sterke vervanger gevonden. Bij Down The Rabbit Hole vorig jaar wist Balthazar weinig contact met het publiek te maken, maar daar leek de band bij Best Kept Secret overheen te zijn.

Prijsvraag voor 1x2 Lowlandskaarten:
Welk mantra herhaalt het publiek met de biertjes in de lucht tijdens het optreden van Balthazar bij Best Kept Secret 2015?

Let op: Alleen antwoorden die voor donderdag 13 augustus, 21.30 uur zijn ingestuurd dingen mee. Vergeet niet je naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer te vermelden. De winnaar van de prijsvraag wordt vanavond bekend gemaakt in 3voor12 Radio op 3FM.

REAGEREN ONDER HET ARTIKEL HEEFT GEEN ZIN -> MAIL VIA BOVENSTAANDE LINK

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12