Popronde met Hollandse Nieuwe-podia in Groningen, Arnhem en Haarlem Popronde met Hollandse Nieuwe-podia in Groningen, Arnhem en Haarlem

Drie steden, zeven Hollandse Nieuwe, drie podia waaronder Vera

, Ingmar Griffioen

Popronde met Hollandse Nieuwe-podia in Groningen, Arnhem en Haarlem

Drie steden, zeven Hollandse Nieuwe, drie podia waaronder Vera

Ingmar Griffioen ,

De Popronde is morgen in Groningen en waar kun je dan beter zijn dan in Vera? Daar zijn capcap...cap en Yuko Yuko dan ook op het Hollandse Nieuwe-podium te vinden! Vrijdag is Arnhem aan de beurt en huisvest Stella By Starlight HN-shows van Me & Mr. Jansen, Sväva en Sunday Kids. De Briljant in Haarlem is zaterdag de plek om Nosoyo en Einfach Kurt op het Hollandse Nieuwe Podium aan het werk te zien. Alle podia zijn, net als de hele Popronde, gratis te bezoeken.

Groningen, donderdag 9 oktober:
In Groningen vind je 31 acts op 20 locaties en we raden je aan wat eerder naar Vera te komen zodat je om 22.30 uur The Sweet Release of Death in de Kelderbar mee kunt pikken. Die after met David Douglas in Subsonic is ook zeer warm aanbevolen.

Hollandsche Nieuwe Podium: Vera, Oosterstraat 44
23.15 - capcap...cap
00.30 - Yuko Yuko

Arnhem, vrijdag 10 oktober:
Mega-Popronde alert met liefst 54 acts op 27 speelplekken in de Gelderse hoofdstad! Om 15.30 gaat het al los met eerst Project Bongo en dan PAUW in Kroese. Na middernacht moet je voor een afterparty met Stopcontact en Maask in Luxor Live zijn.

Hollandse Nieuwe Podium: Stella by Starlight, Coehoornstraat 33
20.45 - Me & Mr. Jansen
22.00 - Sväva
23.45 - Sunday Kids

Haarlem, zaterdag 11 oktober:
In Haarlem pakken ze dit jaar helemaal uit: met zo'n 65 shows kun je meer dan de helft van de totale Popronde-selectie aan het werk zien. Zo kun je vroeg in de middag al tien Popronde previewshows verwachten dankzij onder meer Sounds en Gitaarlem. En na de Hollandse Nieuwe-gigs van Nosoyo en Einfach Kurt in Briljant is het nog lang niet klaar: de afterparty gaat in twee zalen van het Patronaat door tot 4.00 uur met CUT_, Dichter, Head First, Brandwerk, Maask, Mongoose & The Boom Box en De Producent.

Hollandse Nieuwe Podium: Briljant, Lange Annastraat 33.

21.00 - Nosoyo
22.30 - Einfach Kurt

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12