Nieuw op 3voor12 Radio: Curtis Harding, Lorde, Jack White en Weval Nieuw op 3voor12 Radio: Curtis Harding, Lorde, Jack White en Weval

Curtis Harding met Keep On Shining 3voor12 Single van de Week

, Menno Visser

Nieuw op 3voor12 Radio: Curtis Harding, Lorde, Jack White en Weval

Curtis Harding met Keep On Shining 3voor12 Single van de Week

Menno Visser ,

De Amerikaanse soulzanger Curtis Harding komt in november eindelijk naar Nederland, deze week is zijn Keep On Shining Single van de Week. Verder nieuw op de playlist tracks van de Nederlandse danceact Weval, de Nieuw-Zeelandse electropopster Lorde en de Amerikaanse gitaargod Jack White. Live in de studio maandag de Nederlandse rapper Ares en donderdag de Nederlandse gitaarband Nouveau Velo. We geven verder kaarten weg voor het Amsterdam Dance Event, Alex Clare in TivoliVredenburg, Breton in het Patronaat en de clubtour van Milky Chance. Roosmarijn is een weekje op vakantie, Michiel Veenstra valt in.

Curtis Harding - Keep On Shining (Anti)
Soul Power, zo heet het album van deze Amerikaanse soulzanger en beter kun je het bijna niet omschrijven. Zijn moeder zong in het gospelkoor in Michigan, en daar leerde hij het klappen van de zweep. Op het Amerikaanse showcasefestival SXSW was hij een van de highlights, half november komt hij ook Nederland plat spelen.

Ook nieuw op de playlist:

Lorde - Yellow Flicker Beat (Universal)
Nog net geen 18 en nu al een wereldster. De Nieuw-Zeelandse singer-songwriter Ella Marija Lani Yelich-O'Connor heeft het druk sinds het wereldwijde succes van Royals. Deze track komt uit de soundtrack van de nieuwe film episode van The Hunger Games, die half november in de bios komt.

Jack White - Alone In My Home (V2)
De vinylversie van Jack White's tweede soloalbum Lazaretto is de best verkopende vinylplaat sinds de uitvinding van de mp3. De derde single daarvan is deze pianosong. De gitaargod uit Michigan is nog steeds het meest bekend van zijn werk voor The White Stripes.

Weval - Gimme Some (NEWS)
Weval is de nieuwe naam in elektonicaland. Het Amsterdamse duo scoort meteen al met deze debuut EP een internationale release op het befaamde Duitse label Kompakt. Dat betekent dat de Hollandse Nieuwe van de Maand bij 3voor12 het erg druk gaat krijgen tijdens het Amsterdam Dance Event. Ook wordt hun muziek gebruikt bij een internationale commercial met filmster Penelope Cruz.

Ook nog op de playlist:

Beginners - This Is Where I Got Off (Excelsior, 4e week)
The Flexican & Sef - Mother's Day (Warner, 4e week)
Spoon - Do You (Epitaph, 4e week)
Ahex Twin - Minipops 67 (V2, 3e week)
Chet Faker - Gold (Flume remix) (PIAS, 3e week)
Odesza feat. Zyra - Say My Name (PIAS, 2e week)
Cold War Kids - This Could Be Yours (Downtown, 2e week)

3voor12 Album van de Week
Faberyayo & Vic Crezee - Het Grote Gedoe 2: Angst & Walging (Soundcloud)

3voor12 Radio is elke doordeweekse avond van 22 tot 01 uur op 3FM, deze week met Michiel Veenstra wegens vakantie van Roosmarijn Reijmer.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12