Popronde met Hollandse Nieuwe-podia in Middelburg, Alkmaar en Sittard Popronde met Hollandse Nieuwe-podia in Middelburg, Alkmaar en Sittard

Drie steden en zes Hollandse Nieuwe op drie podia

, Tim van der Steen

Popronde met Hollandse Nieuwe-podia in Middelburg, Alkmaar en Sittard

Drie steden en zes Hollandse Nieuwe op drie podia

Tim van der Steen ,

De Popronde zoekt dit weekend de uithoeken van het land op. Donderdag is Middelburg aan de beurt met een Hollandse Nieuwe podium in culinair café Zenc, waar Iris Penning en Dichter voor je zullen spelen. Op vrijdag trekken we naar Alkmaar, in Artiance kun je terecht voor Faut Haut en De Nuance. Sunday Kids en Orange Skyline vullen het Hollandse Nieuwe podium in café Dwaas in Sittard op zaterdag.

Middelburg, donderdag 13 november:
De Popronde telt in Middelburg 19 locaties, waar 25 acts zullen spelen. Twee daarvan staan op het Hollandse Nieuwe Podium in culinair café Zenc. Het programma begint om 15.35 in de Zeeuwse Bibliotheek met Sofia Dragt. 

Hollandse Nieuwe Podium: Zenc, Markt 21
- 20.30, Iris Penning
- 21.30, Dichter

Alkmaar, vrijdag 14 november:
In Alkmaar zullen 49 bands spelen op maar liefst 28 verschillende locaties. Vanaf 16.00 uur kan je terecht in Anne&Max voor de americana van Yellow Grass. De afterparty met Piñata en Maask is vanaf 1.00 uur in Victorie.
 
Hollandse Nieuwe Podium: Artiance, Centrum voor de Kunsten, Canadaplein 3.
- 21.15, FAUT HAUT
- 23.00 De Nuance

Sittard, zaterdag 15 november:
De laatste halte van de Popronde dit weekend is Sittard. Daar kan je om 14.00 uur al terecht voor Jack And The Weathermen. Just Regular Guys sluiten af in café De Hollande om 01.45 uur.

Hollandse Nieuwe Podium: Dwaas, Paardestraat 3.
- 22.45, Sunday Kids
- 00.15, Orange Skyline.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12