Non-stop muziek met ‘een 3voor12 randje’ via 3FM Alternative

Volledig geprogrammeerd door 3voor12 Radio-samensteller Menno Visser

Redactie 3voor12 ,

Liefhebbers van alternative music kunnen nu 24 uur per dag, non-stop luisteren naar het thema-kanaal 3FM Alternative. Het station wordt door 3voor12 Radio-muzieksamensteller Menno Visser samengesteld en richt zich op fans van muziek met 'een randje'. "Mensen die vroeger Kink FM luisterden zouden dit ook eens moeten opzetten." De zender is sinds deze week via Digital Radio+ te beluisteren. De muziek wordt enkel onderbroken door nieuws op het hele uur van NOS Op 3.

Direct naar de 3FM Alternative player

Visser is eigenlijk al vanaf 2008 bezig met het themakanaal en blij dat het nu goed ontsloten wordt. Hij typeert 3FM Alternative als een "lekker beluisterbare mix van nieuwe muziek en de beste muziek voor een zo breed mogelijk publiek. Je krijgt wekelijks vijftig nieuwe nummers te horen en daarnaast het alternatieve deel van de 3FM playlist en de serieuzere popmuziek, zoals je 's avonds ook hoort bij 3voor12 Radio." Luisteraars stemmen af voor het beste van artiesten als Arcade Fire, London Grammar, Arctic Monkeys, Disclosure, Town Of Saints, Foals en Black Keys. Er is ook aandacht voor een 3FM Alternative Album van de Week in de uitzending.

Digital Radio+?

Digital Radio+ biedt landelijk bereik in betere geluidskwaliteit. Met Digital Radio+ heeft de luisteraar meer keuze uit een groter zenderaanbod, met vanaf vandaag ook 3FM Alternative. Digital Radio+ maakt gebruik van DAB+ technologie. Onder andere in Engeland, Duitsland, Noorwegen, Denemarken, Zwitserland en Australië kent digitale ether radio inmiddels een grote groep luisteraars. Het ontvangen van Digital Radio+ is gratis, in tegenstelling tot digitale radio via internet (IP), waarbij het luisteren kan worden afgerekend door de service provider via databundels. Het luisteren naar Digital Radio+ verlangt een speciale ontvanger, die inmiddels standaard in de nieuwste dure auto's wordt ingebouwd

Klik hier voor de 3FM Alternative player. Voor meer info kijk je op
www.digitalradio.nl