Nieuw op 3voor12 Radio: Blaudzun, Cashmere Cat, Royal Blood en Vance Joy Nieuw op 3voor12 Radio: Blaudzun, Cashmere Cat, Royal Blood en Vance Joy

Blaudzun met Promises Of No Man's Land 3voor12 Single van de Week

, Menno Visser

Nieuw op 3voor12 Radio: Blaudzun, Cashmere Cat, Royal Blood en Vance Joy

Blaudzun met Promises Of No Man's Land 3voor12 Single van de Week

Menno Visser ,

Een nieuw jaar, vier nieuwe tracks op de 3voor12 Radio playlist. Singles van de Britse indierockband Royal Blood, de Autralische singer-songwriter Vance Joy, de Noorse producer Cashmere Cat en de Nederlandse singer-songwriter Blaudzun. Zijn nieuwe single Promises Of No Man's Land is 3voor12 Single van de Week.
Deze eerste januariweek stellen we je vier acts van de 12 van 3voor12-lichting van dit jaar voor. Maandag komt Taymir op bezoek, dinsdag is het de beurt aan Birth Of Joy, woensdag is Afterpartees te gast en donderdag verwelkomen we The Future's Dust in de studio. Verder zijn er in 3voor12 Radio kaarten voor Stromae en passe-partouts voor Eurosonic te winnen.

De 3voor12 Single van de Week:

Blaudzun - Promises Of No Man's Land (V2)
Blaudzun kwam, zag en overwon met zijn derde album Heavy Flowers, dat in 2012 de 3voor12 Award won en goud werd. De Nederlandse singer-songwriter is dankzij zijn meeslepende liveshows inmiddels een graag geziene gast op festivals. Nu is hij terug met zijn vierde album waarvan dit de eerste single is.

Ook nieuw op de playlist:

Cashmere Cat - With Me (V2)
Zijn moeder kent hem beter als Magnus August Høiberg. De Noorse dj/producer Cashmere Cat brak afgelopen jaar door in het dancecircuit met zijn Mirror Maru EP. Cashmere Cat maakt bijna klassiek aandoende, rustige dance. Deze track is terug te vinden op zijn nieuwe Wedding Bells EP.

Royal Blood - Out Of The Black (Warner)
Met z'n tweetjes zijn ze slechts, maar ze klinken als een voltallige band. Arctic Monkeys zijn al fan van dit duo uit het Britse Brighton en dragen hun t-shirts onstage. Benji Talent en Mike Kerr staan deze maand op het Groningse ontdekfestival Eurosonic.

Vance Joy - Riptide (Warner)
Volgens de tekst van Riptide is Vance Joy bang in het donker en voor de tandarts. Toch heeft deze Australische singer-songwriter, die eigenlijk James Keogh heet, met Riptide een heel vrolijke single afgeleverd. Het nummer was afgelopen zomer al een top 10 hit in Australië en nu wil Vance Joy de rest van de wereld veroveren. Deze single staat op zijn EP God Loves You When You're Dancing.

Veder nog op de playlist van 3voor12 Radio:

Milky Chance – Stolen Dance (PIAS, 6e week)
Circa Waves - Get Away (PIAS, 5e week)
Rita Zipora - Wasem (Missing Sync, 4e week)
The Vagery - Time Machine (PIAS, 4e week)
Twenty One Pilots - House Of Gold (Warner, 3e week)
London Grammar - Wasting My Young Years (Universal, 3e week)
Sam Smith - Money On My Mind (Universal, 2e week)

3voor12 Album van de Week
Apneu - Hard Feelings (Subroutine)

3voor12 Radio met Roosmarijn Reijmer wordt elke doordeweekse avond tussen 22 en 01 uur uitgezonden op 3FM.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12